آخرین خبرها

آشپزخانه ما/ سالاد وردورا ی ایتالیایی مناسب ذائقه ایرانی

  مواد لازم

پیاز- یک عدد متوسط   پیازچه و شاهی- 20 گرم   هویج رنده شده – یک چهارم یک عدد هویج  فلفل سبز- یک عدد متوسط  گوجه فرنگی – یک عدد درشت   قارچ –  یک عدد درشت   روغن زیتون –  10 گرم   برگ آویشن و پنیر پارمسان  – به مقدار لازم   نمک و فلفل سیاه –  به مقدار لازم  

 پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد  و پیازچه و شاهی را پس از شستن آبکش می‌کنیم تا آب طعم سالاد را تغییر ندهد، هویج را رنده سپس فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقه‌ای خرد  می کنیم. در ظرفی جداگانه روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب می کنیم.  پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را روی هم می چینیم ، پیازچه و شاهی را لابه لای آن ها قرار می دهیم  و پس از پخش کردن هویج رنده شده   پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد می ریزیم .

برچسب‌ها: , , , , , , ,

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

add_action('wp_head','telegram_seo_link'); function telegram_seo_link(){ if (is_single()) { global $post; $thumbnail = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), 'full' ); echo ' '; } }