آشپزخانه ما/ سالاد وردورا ی ایتالیایی مناسب ذائقه ایرانی

  مواد لازم

پیاز- یک عدد متوسط   پیازچه و شاهی- ۲۰ گرم   هویج رنده شده – یک چهارم یک عدد هویج  فلفل سبز- یک عدد متوسط  گوجه فرنگی – یک عدد درشت   قارچ –  یک عدد درشت   روغن زیتون –  ۱۰ گرم   برگ آویشن و پنیر پارمسان  – به مقدار لازم   نمک و فلفل سیاه –  به مقدار لازم  

 پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد  و پیازچه و شاهی را پس از شستن آبکش می‌کنیم تا آب طعم سالاد را تغییر ندهد، هویج را رنده سپس فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقه‌ای خرد  می کنیم. در ظرفی جداگانه روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب می کنیم.  پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را روی هم می چینیم ، پیازچه و شاهی را لابه لای آن ها قرار می دهیم  و پس از پخش کردن هویج رنده شده   پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد می ریزیم .

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «جای پا را محکم کردن»

سایت بدون – آدم ها برای این که درست و مطمئن حرکت کنند باید پای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *