آخرین خبرها

آشپزخانه ما / طرز تهیه آش گزنه غذای محلی كردستان


مواد لازم: 
دوغ: 3 لیوان / آب: یك  لیوان / سبزی آش (گزنه، پونه و كاكوتی): نیم كیلو
گندم: 100 گرم / جو: 100 گرم / پیاز درشت: یك عدد / سیر: 3 حبه / نعنا خشك: 2 قاشق غذاخوری / كشك برای تزیین: به میزان لازم / نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
​​​​​​​گندم و جو را چند ساعت قبل از پخت خیس كرده و سپس آب آن را خالی كرده و با سه  لیوان دوغ و یك  لیوان آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت كم می‌گذاریم تا خوب پخته‌شده و لعاب بیندازد. 
سبزی‌های معطر گزنه، پونه و كاكوتی را خوب شسته، خرد كرده و به آش اضافه می‌كنیم و اجازه می‌دهیم سبزی‌ها خوب بپزد. پیاز و سیرها را پوست كنده، خرد كرده و در روغن سرخ می‌كنیم. نعنای خشک را هم در قابلمه دیگری با كمی روغن سرخ كرده و كنار می‌گذاریم. حین پخت آش،  نصف پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ را به آن اضافه می‌كنیم.
 بعد از آماده شدن آش، آن را در ظرف مناسبی ریخته و با باقی نعناداغ، پیازداغ، پیازداغ و كشك تزیین كرده و سرو می‌كنیم.   

برچسب‌ها: , , , , , , , ,

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

add_action('wp_head','telegram_seo_link'); function telegram_seo_link(){ if (is_single()) { global $post; $thumbnail = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), 'full' ); echo ' '; } }