این خوراکی‌ها شما را به مرگ نزدیک می‌کند

سایت بدون -خوراکی‌هایی هستند که مثل سم در بدن عمل می‌کنند و در طولانی مدت این قابلیت را دارند که ‏ما را به انواع بیماری‌ها مبتلا کنند تا خودشان عاملی برای تشدید بیماری‌های دیگر شوند. سرطان، نمونه ‏خطرناک و در عین حال قابل ملموس مضرات استفاده از خوراکی‌های مضر است که شاید به تنهایی عامل ‏ابتلا به این بیماری نباشد، اما می‌تواند اثر عوامل دیگر را تشدید کند. بررسی‌ها ثابت کرده گروهی از مواد ‏غذایی ریسک ابتلا به انواع بیماری‌ها را بالا می‌برند و با قطع مصرف آنها می‌توان تا حد زیادی ریسک ‏بیماری را پایین آورد. در این مطلب شما را با مواد غذایی خطرناک آشنا می‌کنیم:  ‏
میوه‌های تراریخته (تغییر ژنتیک داده شده):  ‏
بررسی‌ها نشان می‌دهند ابتلا به سرطان و بیماری‌های دیگر مثل آلرژی در افرادی که از این مواد غذایی ‏مصرف می‌کنند، بیشتر است‎.‎
‎ ‎ماهی‌های پرورشی:  ‏
این ماهی‌ها در استخرهای پرورش آبزی‌ها و در محیطی تنگ و کم نور نگهداری می‌شوند. استفاده از آنتی‌‏بیوتیک‌ها برای جلوگیری از بروز بیماری‌های انگلی و قارچی توسط پرورش‌دهندگان ماهی می‌تواند باعث ‏تجمع مواد سمی در بدن ماهی‌ها و ابتلای انسان به بیماری‌های مزمن و مرگبار شود‎.‎
‎ ‎مواد شیرین به‌ویژه قند و شکر و حتی شکر قهوه‌ای:  ‏
یکی دیگر از عوامل تهدیدکننده سلامت، مواد شیرین‌کننده است، چرا که این مواد باعث افزایش ترشح ‏انسولین در بدن می‌شود. از طرفی سلول‌های سرطانی از خوراکی‌ها و مواد شیرین تغذیه می‌کنند و مصرف ‏این نوع مواد بستر رشد و گسترش تومورها را فراهم می‌کند.‏
خوراکی‌های کنسرو شده:  ‏
خوراکی‌های کنسرو شده هم عامل بسیار خطرناکی برای سلامت بدن به شمار می‌روند، چرا که حاوی مقادیر ‏بالایی از مواد نگهدارنده هستند و در بدنه فلزی آنها انواع مواد سمی وجود دارد که از عوامل اصلی ابتلای انسان ‏به سرطان است‎.
‎ ‎پاپ کورن:  ‏
پاپ کورن‌هایی که در مایکروفر آماده می‌شوند هم یکی دیگر از خوراکی‌های ایجادکننده سلول‌های سرطانی هستند. رایحه‌ای که این ماده غذایی پس از باز شدن بسته ایجاد می‌کند عامل بسیار جدی برای ابتلا به انواع ‏سرطان‌ها به‌ویژه سرطان ریه است.‏‎ ‎کارشناسان بر این اساس توصیه می‌کنند افراد در صورت تمایل به ‏مصرف پاپ کورن به صورت سنتی و با روش‌های عادی آن را تهیه کنند و از یک اسنک سالم لذت ببرند.
‎ ‎گوشت‌های کبابی و سرخ شده:  ‏
‏ به دلیل تغییر در مولکول سلول‌ها تحت‌تأثیر حرارت به یک ماده خطرناک برای سلامتی بدن تبدیل می‌‏شوند و مسبب بسیاری از سرطان‌ها به‌ویژه سرطان روده بزرگ و سرطان‌های گوارشی هستند‎.‎‏ ‏‎ ‎کارشناسان ‏توصیه می‌کنند افراد در وعده‌های غذایی خود از گوشت بخارپز یا پخته استفاده کنند و کمتر سراغ خوراکی‌های سرخ شده بروند. مواد غذایی دودی دارای نمک فراوان و اکسید نیتریک هستند که هر کدام عاملی جدی ‏برای ابتلای انسان به سرطان به شمار می‌روند‎.‎
‎ ‎روغن‌های اشباع و آرد گندم سفید:  ‏
این روغن‌ها هم به دلیل تغییراتی که در ترکیب اصلی آنها داده شده به مواد سمی برای سلامت بدن تبدیل ‏شده‌اند و کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از این مواد خوراکی در وعده‌های غذایی خود استفاده نکنند‎

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «فی سبیل الله»

سایت بدون – فی سبیل الله یعنی در راه خدا این یک اصطلاح فقهی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *