آخرین خبرها

با این ٦ خوراکی به جنگ سرطان پستان بروید

https://www.besthealthmag.ca/wp-content/uploads/sites/16/2017/10/Breast-Cancer-Diet.gif

سایت بدون -امروزه خطر ابتلا به سرطان پستان در بین زنان جهان بسیار شایع شده است. بروز این بیماری به عواملی مانند سبک زندگی ناسالم و عادت‌های غذایی بد بستگی دارد. شاید تعجب کنید اگر بگوییم سرطان پستان تنها محدود به زنان نیست. براساس تازه‌ترین تحقیقات از هر یکصد بیمار، یک مرد در معرض ابتلا به سرطان پستان قرار دارد. همچنین صرف‌نظر از ویژگی‌های وراثتی، این بیماری در هرفردی قابل پیشرفت است. علایم سرطان پستان معمولا به شکل یک توده ظاهر می‌شود که می‌توانید آن را در سینه احساس کنید. بافت سینه را از قسمت زیر نوک سینه و‌ هاله اطراف سینه به سمت زیر بغل معاینه  ‌کنید. بهتر است هرماه به‌طور منظم سینه خود را بررسی کنید. به یاد داشته باشید، شیوه زندگی سالم می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را تا حدود زیادی کاهش ‌دهد. به ‌هرحال همان‌طور که همیشه گفته شده، پیشگیری بهتر از درمان است. در این‌جا ٦ ماده غذایی سالم که همانند یک سپر از بدن شما در برابر ابتلا به این بیماری کشنده محافظت خواهد کرد، معرفی می‌کنیم.

انواع توت‌ها
آیا کسی هست که  توت تازه فصلی را دوست نداشته باشد؟ این میوه پرانرژی نه‌تنها طعم خوبی دارد، بلکه به دلیل وجود ماده‌ای به نام اسید الاجیک، نقش مهمی در پیشگیری از سرطان پستان دارد. به غیر از این بیماری، توت‌ها باعث کاهش خطر ابتلا به اشکال دیگر سرطان هم می‌شوند. این میوه کوچک و خوشمزه از بدن  شما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند.

انار
انار نه‌تنها سرشار از آهن و آنتی‌اکسیدان است، بلکه از بروز سرطان پستان که بر اثر مصرف ماده‌ای مانند استروژن بد به وجود می‌آید، جلوگیری می‌کند. بهترین راه برای مصرف انار، خوردن خود این میوه است اما اگر دانه‌های انار دندان‌هایتان را اذیت می‌کند، توصیه می‌شود به جای آن، یک لیوان آب انار را بنوشید.

ماهی (ترجیحا چرب)
ماهی به‌ویژه نوع روغنی آن منبع غنی از اسید چرب امگا-٣ است. تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد این ترکیب نقش مهمی در بالابردن سیستم ایمنی بدن بازی می‌کند و سرعت رشد تومورهای سرطانی را کاهش می‌دهد. همچنین باعث کاهش التهاب مزمن می‌شود که عامل موثری در پیشرفت سرطان پستان است.

حبوبات
خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان زمانی افزایش می‌یابد که بدن آنها بیش از اندازه استروژن بد تولید کند. حبوبات سرشار از فیبر هستند و به حذف استروژن بد از بدن کمک می‌کند. بنابراین مصرف حبوبات، برنج، جو و دیگر غلات کامل، برای جلوگیری از بروز سرطان پستان توصیه می‌شود.

گردو
گردو یکی از مواد غذایی فوق‌العاده و با کیفیت تغذیه‌ای بسیار بالاست. براساس تحقیقات انجام‌شده روی موش، مشخص شد گردو به دلیل خاصیت ضدالتهابی، رشد تومورهای سرطانی پستان را کند می‌کند و باعث کاهش خطر سرطان می‌شود. شما می‌توانید این آجیل خوشمزه و پرخاصیت را در وعده صبحانه یا فقط درمیان وعده خود بگنجانید.

میوه‌ها و سبزیجات زردرنگ
سبزیجات و میوه‌جات زرد یا نارنجی‌رنگ، برای مثال، فلفل زرد، خربزه، کدو تنبل، و غیره، دارای ماده‌ای به نام بتا کاروتن هستند. این ماده یک آنتی‌اکسیدان قوی است که از بروز سرطان سینه در بدن پیشگیری می‌کند. گنجاندن یک میوه یا سبزیجات زردرنگ در رژیم غذایی روزانه در کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان بسیار موثر خواهد بود

برچسب‌ها: ,

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

add_action('wp_head','telegram_seo_link'); function telegram_seo_link(){ if (is_single()) { global $post; $thumbnail = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), 'full' ); echo ' '; } }