آخرین خبرها

طریقه پختن یک املت کم کالری


مواد لازم: 
آرد سبوس‌دار: یك قاشق غذاخوری/ تخم مرغ: یك عدد/ شیر: نصف فنجان / گوجه فرنگی متوسط: یك عدد / روغن زیتون: به میزان لازم / نمك و فلفل: به مقدار كم


پوست گوجه فرنگی‌ها را گرفته و آنها را خرد می‌كنیم. شیر، آرد سبوس دار، نمك، زردچوبه و فلفل را به گوجه‌ها اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. درنهایت تخم‌مرغ را روی مواد ریخته و هم می‌زنیم.
 كمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. برای استفاده كمتر از روغن بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده كنید. وقتی روغن داغ شد املت را در ماهیتابه ریخته و ابتدا حرارت را زیاد می‌كنیم تا مواد خودش را بگیرد و بعد كم می‌كنیم. وقتی یك طرف املت پخت آن را برمی گردانیم. دراین مرحله آن را در ظرف مناسب ریخته و سرو می‌كنیم.

برچسب‌ها: , , , , , , , ,

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

add_action('wp_head','telegram_seo_link'); function telegram_seo_link(){ if (is_single()) { global $post; $thumbnail = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), 'full' ); echo ' '; } }