آشپزخانه ما / طرز تهیه آش گزنه غذای محلی کردستان


مواد لازم: 
دوغ: ۳ لیوان / آب: یک  لیوان / سبزی آش (گزنه، پونه و کاکوتی): نیم کیلو
گندم: ۱۰۰ گرم / جو: ۱۰۰ گرم / پیاز درشت: یک عدد / سیر: ۳ حبه / نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری / کشک برای تزیین: به میزان لازم / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
​​​​​​​گندم و جو را چند ساعت قبل از پخت خیس کرده و سپس آب آن را خالی کرده و با سه  لیوان دوغ و یک  لیوان آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم تا خوب پخته‌شده و لعاب بیندازد. 
سبزی‌های معطر گزنه، پونه و کاکوتی را خوب شسته، خرد کرده و به آش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سبزی‌ها خوب بپزد. پیاز و سیرها را پوست کنده، خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. نعنای خشک را هم در قابلمه دیگری با کمی روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. حین پخت آش،  نصف پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ را به آن اضافه می‌کنیم.
 بعد از آماده شدن آش، آن را در ظرف مناسبی ریخته و با باقی نعناداغ، پیازداغ، پیازداغ و کشک تزیین کرده و سرو می‌کنیم.   

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «گاف دادن»

سایت بدون – اصل کلمه گاف از زبان فرانسه است و به معنای حرف ناپسند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *