آشپزخانه ما/طرز تهیه حلوا کفگیری؛ خوشمزه شهر تبریز

سایت بدون -پیشنهاد ما حلوای خیلی خوشمزه شهر تبریز است، یک دسر مناسب و مقوی برای افطارهای ماه ‏رمضان.‏
مواد لازم‎: ‎آرد سفید قنادی ۲ لیوان‎/‎آرد نخودچی ۱ لیوان‎/‎پودر قند۲ لیوان‎/ ‎روغن جامد یا نیمه جامد ۲/۳ ‏لیوان‎/ ‎کره ۵۰ گرم‎/ ‎پودر هل ۲ قاشق سوپخوری‎/ ‎بادام یا گردوی خرد شده نصف لیوان
طرز تهیه‎:
آرد سفید را با حرارت خیلی ملایم حدود ۴۵ دقیقه تفت بدهید، حرارت باید بسیار کم باشد تا خامی آرد ‏گرفته شود و در ضمن رنگش هم زیاد تغییر نکند. تابه را کنار بگذارید و آرد نخودچی را داخل آرد ‏سفید الک کنید. دوباره روی شعله بگذارید و ۱۰ دقیقه هم با این آرد تفت بدهید‎.‎‏ آرد‌ها را  الک کنید‎.‎‏ ‏روغن و کره را  اضافه کنید. باز ۵ دقیقه تفت بدهید‎.‎‏ تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک ‏بشود. در این حین هل را  آسیاب کنید. بهتر است هل را همان لحظه آسیاب کنید تا عطرش از بین نرود‎.‎‏ ‏گردو  یا بادام را در آسیاب بریزید و فقط در حد این‌که کمی خرد شود آسیاب کنید، نمی‌خواهیم پودر ‏بشود چون می‌خواهیم زیر دندان بیاید‎.‎‏ آرد که خنک شد پودر قند را داخل مواد الک کنید. اگر  آن را  ‏الک نکنیم در حلوا گلوله می‌شود‎.‎‏ بعد پودر هل را  در آن بریزید و حسابی با پشت قاشق پودر قند را به ‏خورد آرد می‌دهیم‎.‎‏ بادام یا گردو را اضافه می‌کنیم. این مرحله یک مقدار قدرت دست می‌خواهد که حسابى ‏پودر قند را  با پشت قاشق به خورد آرد بدهیم. با دست حلوا را فشار می‌دهیم تا منسجم بشود. ‏‎
حلوا را کنار تابه جمع می‌کنیم. کفگیر داخل حلوا فرو می‌کنیم. حلوا را با کفگیر بلند کنید. بشقاب ‏سروتان را روی حلوا برگردانید. و حلوا را درون آن برگردانید‎.‎‏ روی حلوا را با پسته تزیین کنید‎

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «دلنگ دلنگ»

سایت بدون – صدای زنگ شتر و هر زنگوله ای که به گردن حیوانات وصل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *