آشپزخانه ما /طرز تهیه کالویج کردستان را بدانید(ویدئو)

سایت بدون – طرز تهیه غذای محلی کالویج که در برنامه به خانه برمی گردیم آموزش داده شده را شاهد باشید

الویج، نام نوعی کله جوش است که در شهرستان بیجار طبخ می گردد. کشک، لپه، کشمش، گردو، پیاز، روغن، زردچوبه، پودر آویشن و جعفری خشک، مواد اولیه مورد نیاز برای طبخ این غذا هستند.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «آخ نگفتن»

سایت بدون – آخ کمترین واکنش انسان به درد و رنج است آخ گفتن خیلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *