آشپزخانه ما/ طرز پخت خورش مرغ کره ای هندی با طعمی متفاوت

مواد لازم

گشنیز خرد شده  – یک قاشق  سیر رنده شده –  یک قاشق چای خوری  نمک –  به میزان لازم    پودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوری  روغن –  یک قاشق غذاخوری  زیره –  ۲ قاشق چای خوری  پودر کاری-  یک قاشق چای خوری  زنجبیل له شده –  یک قاشق چای خوری  رب گوجه فرنگی –  ۲ قاشق غذاخوری  پیاز ریز شده –  ۲ عدد  مرغ – ۸ تکه  خامه کم چرب – دوسوم  پیمانه  ماست چکیده –  ۱۵۰ میلی لیتر  فلفل سیاه –  ۳ عدد  هل سبز-  ۳ عدد  کره –  ۱۰۰ گرم  فلفل سبز خرد شده –  ۲ عدد  

سایت بدون -روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید. زنجبیل را له کنید و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه بیفزایید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. گاهی آن را هم بزنید. خامه را اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزیین کنید. این خوراک خوشمزه را با نان یا  پلوی ساده میل کنید.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل « پرسان پرسان برو هندوستان»

سایت بدون – هندوستان یکی از دورترین مقاصد تجاری ایرانی ها در دوران قدیم بود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *