حرفه ای ها چگونه آشپزی می کنند؟ ترفندهای خوشمزه

 طبخ انواع غذاها ولذت از طعم بی نظیر آن ها، اگرچه نیاز به انتخاب مواد اولیه باکیفیت، رعایت اصول آشپزی و در نظرگرفتن وقت کافی دارد اما گاهی نیاز به ترفندهایی دارد که فقط سرآشپزهای حرفه ای می دانند. اما شما هم از این پس می توانید حرفه ای آشپزی کنید:    نمک را در دقایق پایانی پخت به گوشت اضافه کنید زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود.  اگر دوست دارید کلم هنگام پخت بوی نامطبوعی نداشته باشد، تکه ای نان را درون قابلمه بگذارید. البته زمانی که نان در حال له شدن بود، آن را بردارید.  برای این که بادمجان ها تلخ نشود و حالت پنبه ای پیدا نکند، آن ها را در آب نمک خیس کنید. پس از چند دقیقه درون صافی بگذارید و سپس حرارت دهید.  برای این که سطح کیک نسوزد، قالب را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید. چند قطره سرکه سفید درون قابلمه آب برنج بریزید تا دانه های برنج کاملا سفید باشند.  وانیل، ادویه ای بی نظیر برای طعم دار کردن سبزیجات و ماهی است.  زمانی که همبرگر خانگی درست می کنید، پیش از سرخ کردن گوشت، چند مرتبه آن را روی تخت کار بزنید تا حباب های هوای درون آن خارج شود.  هنگام هم زدن سفیده تخم مرغ، ابتدا با دور کند همزن شروع و سپس از دور تند استفاده کنید تا سفیده حالت برف پیدا کند.  اگر برنج بیش از حد جوشید، آن را در صافی بریزید و به آن آب سرد بیفزایید تا نشاسته اضافی جدا شود. پس از جداشدن کامل آب، برنج را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.  سبزیجاتی را که کمی پژمرده شده درون ظرفی از آب و مقداری قند خیس کنید تا دوباره ترد شود.  هنگام طبخ غذا با کره، مقداری روغن نیز اضافه کنید تا کره نسوزد.  پس از پخت گوشت، ظرف را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و بگذارید چند دقیقه بماند. عصاره گوشت بهتر جذب می شود و تردتر و خوشمزه تر خواهد بود.  برای سرخ کردن پیاز بدون این که بسوزد، تابه را درون قابلمه بزرگ تری که مقداری آب دارد بگذارید و اجازه دهید طی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه حرارت غیرمستقیم ببیند. بهتر است در قابلمه بسته باشد و هرازگاهی آن را هم بزنید.  اگر سس لازانیا رقیق است، یک تخم مرغ به سس اضافه کنید.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «گاف دادن»

سایت بدون – اصل کلمه گاف از زبان فرانسه است و به معنای حرف ناپسند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *