ناگت سبزیجات را چگونه می پزند

مواد لازم سینه‌مرغ یا گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم / سیب‌زمینی بزرگ: ۲ عدد / اسفناج: یک کیلو
پودرسوخاری: نصف لیوان / روغن: به میزان لازم / نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


سینه مرغ را با یک پیاز، نمک، زردچوبه و کمی آب پخته و بعد آن را ریش ریش می‌کنیم.
 اگر از گوشت‌چرخ کرده استفاده می‌کنیم آن را با پیاز رنده شده و کمی نمک و زردچوبه مخلوط کرده، تفت داده و سرخ می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را پخته، پوست کنده و پوره می‌کنیم. اسفناج را هم شسته، خرد کره و بخارپز می‌کنیم. سپس پوره سیب‌زمینی، گوشت یا مرغ ریش شده، بورانی اسفناج و نمک و فلفل را با خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا تقریبا یکدست شود.
 در ظرفی پودر سوخاری و نصف  قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. در ظرف مخصوص فر لایه‌ای فویل قرار داده و آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم. با دست مقداری از مواد را برداشته، کمی فرم داده و در آردسوخاری می‌غلطانیم و سپس ناگت‌ها را در ظرف چیده و پانزده دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰درجه قرار می‌دهیم. این غذای خوش طعم را با سبزیجات تزئین کرده و سرو می‌کنیم.  

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «آخ نگفتن»

سایت بدون – آخ کمترین واکنش انسان به درد و رنج است آخ گفتن خیلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *