نکات طلایی برای استفاده از زردچوبه

سایت بدون -هدف از مصرف ادویه طعم دار کردن غذا و کاهش مصرف نمک است . زردچوبه و فلفل جزو  پرمصرف ترین ادویه هاست  که در ادامه به دو سوال درباره مصرف آن اشاره می کنیم :

 بهترین نسبت برای ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه چیست؟
بهترین نسبت برای ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه نسبت ۴ به یک است.  یک قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه‌ تازه را با یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه تازه ترکیب کنید .
 چه زمان ادویه زردچوبه  را به غذا  اضافه کنیم ؟
نوع ادویه و زمان اضافه کردن آن به غذا ، هنرو مهارت یک آشپز است.
اضافه کردن ادویه مناسب به یک غذا باعث می شود که غذای تهیه شده کیفیت خوبی پیدا کند .
نکته‌‌ای که باید هنگام استفاده از چاشنی‌ها به آن توجه داشته باشید، زمان استفاده از آن است.
 یکی از چاشنی‌ها و ادویه‌های پرمصرف در تهیه غذاها، زردچوبه است که حاوی مقادیر بالایی کورکومین (نوعی آنتی‌اکسیدان طبیعی) است که در برابر نور، حرارت و اکسیداسیون بسیار حساس است و به همین دلیل اگردر ابتدای پخت به غذا اضافه شود و مدت زمان حرارت هم بالا باشد، مسلما احتمال از بین‌رفتن این ترکیب بیش از زمانی خواهد بود که در مرحله آخر طبخ افزوده شود.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «بی دست و پا»

سایت بدون – دست و پا ابزار انسان برای انجام کار هستند بعضی از انسان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *