سایت بدون -معمولا وقتی صحبت از آلوئهورا به میان میآید همه یاد میوه میافتند و همچنین خواص درمانی یک گیاه اما امروز و در این ستون ما میخواهیم به ابعاد زینتی و نگهداری گیاه آلوئهورا در خانه بپردازیم. گیاهی که با سخت ترین شرایط هم کنار میآید و در روزهای سخت زمستانی هم سرسبزی خودش را حفظ میکند.
آلوئهورا را برخی به نام گیاه «صبرزرد» میشناسند گیاهی که اصالتی آفریقایی دارد و جزو گیاهان گوشتی و آبدار محسوب میشود.
برگهایش ضخیم، نیزهای و بزرگ هستند و معمولا پشت سر هم قرار میگیرند و ظاهری پرپشت میسازند. در بعضی گونهها برگها ابلق بوده یا با نوارهایی به رنگهای متفاوت تزئین میشوند.
از نظر قیمت هم آلوئهورا چندان گیاه گرانی بهحساب نمیآید و در بازارهای گل پایتخت بین ۲۰تا نهایت ۳۰ هزار تومان فروخته میشود که بهراحتی میتوان تهیه و در خانه نگهداری کرد.
شرایط نگهداری:
دما: آلوئهورا اصولا گیاهی گرمادوست است، پس هرچه دما پایینتر بیاید رشد و حیات آن به خطر میافتد، پس مراقب باشید که در زمستان گیاهتان سرما نخورد.
نور: آلوئهورا گیاهی نور دوست است، آن هم نور کامل، حتی اگر وسط تابستان آن را زیر تابش مستقیم خورشید هم قرار دهید به شما لبخند سبزی میزند. پس یک نور کامل برایش در نظر بگیرید.
آبیاری: همانطور که پیش از این اشاره شد آلوئهورا گیاهی گوشتی است که در خود آب ذخیره میکند، چندان گیاه حساسی از نظر آبیاری نیست و هفتهای یک بار مثلا جمعه به جمعه برایش یکوعده آبیاری در نظر بگیرید، در برخی گونهها اگر برگها رو به قهوهای یا قرمز و زرد شدن رفت، آبیاری را به دو بار در هفته افزایش دهید.
خاک: بهترین خاک برای آلوئهورا خاک کاکتوس است، از گلفروشیها و باغهای گل میتوانید این خاک را به سادگی تهیه کنید. خاک برای رشد این گیاه نقش بسیار مهمی دارد، اگر دیدید رشد آن کم است یکی از احتمالاتی که باید در نظر بگیرید این است که خاکتان مشکل دارد.
تعویض گلدان: تا زمانی که ریشههای گیاه از منافذ گلدان بیرون نزدهاند به فکر تغییر سایز گلدان نباشید، ریشههای این گیاه درهم تنیدگی و فشردگی را دوست دارند.
برچسبآلوئهورای خانگی بدون سایت بدون
مطلب پیشنهادی
ریشه و داستان ضرب المثل «مادر را دل سوزد، دایه را دامن»
سایت بدون- این ضربالمثل یکی از پرمعناترین و عمیقترین تعابیر در ادبیات فارسی است که …