اجاره دفترچه بیمه برای کلاهبرداری میلیاردی

سایت بدون – سه دلال دارو که با سوءاستفاده از دفترچه های بیمه و جعل مهر پزشکان داروهای خاص را از داروخانه گرفته و با قیمت های گزاف در بازار آزاد می فروختند  با شکایت شرکت بیمه به دام افتادند.
چندی قبل  نماینده یک شرکت بیمه با مراجعه به کلانتری ۱۰۹ بهارستان سرنخ دستگیری یک باند کلاهبردار را به پلیس داد. وی در این شکایت گفت: مدتی است که ارائه نسخه داروهای بیماری های خاص و صعب‌العلاج مانند بیماران هموفیلی، سرطانی و … برای دریافت هزینه از بیمه  زیاد شده است. همین مساله شک ما را برانگیخت و تصمیم به استعلام از سازمان نظام‌پزشکی گرفتیم؛ در استعلام صورت گرفته مشخص شد اسامی پزشک ها و مهرهایی که پای نسخه های ارائه شده، ثبت شده جعلی است و  پزشک هایی با این اسامی وجود خارجی ندارند و درواقع مهر پزشکان و شماره نظام پزشکی آنها جعلی است.
دستگیری دلالان دارو
به دنبال این شکایت و هماهنگی های قضایی با دادسرای ناحیه ۱۲ تهران، تحقیقات پلیسی آغاز شد؛ در نخستین گام، مأموران با هماهنگی نماینده و مأمور حراست شرکت بیمه، افرادی  را که اقدام به دریافت هزینه نسخه  بیماری‌های خاص می‌کردند  شناسایی کرده و زمانی که آنها برای دریافت  هزینه‌ به اداره بیمه رفتند دستگیر شدند. در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد اعضای این باند  سه مرد جوان هستند که از  دلالان دارو در ناصر خسرو بوده و  نه تنها با نسخه های جعلی اقدام به کلاهبرداری می کنند بلکه داروهایی را که از این طریق به دست آورده بودند در بازار آزاد  به فروش می رساندند.
کرایه میلیونی دفترچه بیمه
بهنام، یکی از اعضای این باند در تحقیقات به مأموران گفت:  در مناطق حاشیه ای تهران و محله‌های فقیر نشین پرسه می زدیم و بعد افرادی  را که دفترچه بیمه داشتند  پیدا کرده و در قبال اجاره دفترچه های آنها برای دو تا سه ماه بین  سه تا چهار میلیون تومان کرایه می دادیم.
فروش در بازار
متهم گفت: من و دو همدستم از دلالان بازار دارو هستیم و به خاطر تجربه کار در این بازار خوب می دانیم چه داروهایی در بازار آزاد فروش بالایی دارد ؛  داخل دفترچه های اجاره ای، نسخه داروی بیماری های خاص، صعب العلاج و کمیاب را می‌نوشتیم و مهر و اسم جعلی پزشکان متخصص و فوق تخصص را پای نسخه ها می زدیم ، بعد  نسخه ها را به داروخانه ها برده و داروهای مورد نظر را  با قیمت دولتی و پایین خریداری می کردیم و  داروها را در بازار آزاد مثل ناصرخسرو با مبالغ بالا به فروش می رساندیم.
او ادامه داد: اما این تنها کاری نبود که انجام می‌دادیم، بعد هم برای دریافت پولی که برای خرید داروها به داروخانه ها داده بودیم به دفاتر بیمه می رفتیم تا هزینه نسخه ها را دریافت کنیم؛ چند بار در این کار موفق شدیم اما خیلی زود لو رفتیم و دستمان رو شد.
در بررسی های صورت گرفته مشخص شد که این افراد بالغ بر۲ میلیارد تومان به این شیوه کلاهبرداری و جعل کرده اند و بررسی ها برای شناسایی جرایم احتمالی اعضای این باند ادامه دارد.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «کارکردن خر و خوردن یابو»

سایت بدون – ضرب‌المثل «کار کردن خر و خوردن یابو» به وضعیتی اشاره دارد که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *