برنامه علی کریمی برای ریاست فدراسیون چیست؟


سایت بدون – خبر تمایل علی کریمی به حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال، چند روزی بود که نقل رسانه‌های ورزشی بود. کریمی اما دیروز (دوشنبه) بالاخره به طور رسمی و با انتشار متنی در صفحه شخصی اینستاگرامش اعلام کرد که می‌خواهد نامزد ریاست فدراسیون فوتبال شود.
او در این پست اینستاگرامی نوشت: «می‌خواهم همچنان کنار مردم سرزمینم باشم و برای سربلندی دوباره فوتبال ایران، به عنوان کاندید در پست ریاست فدراسیون فوتبال در انتخابات شرکت کنم. تغییرات اساسی از سوی فیفا و ای اف سی در اساسنامه شکل گرفته و حالا فوتبالی‌ها راحت تر می‌توانند وارد عرصه انتخابات شوند و من امیدوارم در روز ۱۰ اسفند فوتبال ایران عزیزمان یک روز پاک و عاری از هر گونه زد و بندهای ناسالم را تجربه کند.»
این موضوع حسابی مورد توجه اهالی ورزش قرار گرفت. بلافاصله بعد از انتشار این پست، مهدی مهدوی‌کیا از تصمیم کریمی حمایت کرد و در پیامی کوتاه در حمایت از همبازی قدیمی‌اش نوشت: «اتفاق بسیار مفید برای فوتبال ایران. همگی از تو حمایت خواهیم کرد.»
کریمی که بدون شک یکی از با تکنیک‌ترین و برترین بازیکنان فوتبال ایران بود، با همان سابقه بازیکنی در رده حرفه‌ای و سابقه بازی برای تیم ملی، براساس اساسنامه جدید، شرایط لازم برای حضور در انتخابات را دارد. انتخاباتی که بعد از اصلاحات مدنظر فیفا، عرصه را برای حضور فوتبالی‌ها باز کرد و از انحصار ریاست فدراسیون فوتبال برای مدیرانی که در برخی موارد بیگانه با فوتبال بودند، درآورد.
حضور فوتبالی‌ها در انتخابات ریاست فوتبال، موضوعی بود که تا پیش از این، یکی از مطالبات اساسی اهالی فوتبال بود که اغلب در قالب درخواست برای حضور علی دایی برای این پست مطرح می‌شد. حالا اما علی دایی رسماً اعلام کرده که هیچ تمایلی به ریاست فدراسیون فوتبال ندارد اما علی کریمی با اعلام اینکه یک بار دیگر می‌خواهد به همین بهانه کنار مردم سرزمینش باشد، برای رسیدن به ریاست فدراسیون فوتبال اقدام کرده است.
کریمی اما برخلاف دوران بازیگری‌اش، در دوران مربیگری و حتی در تنها تجربه مدیریتی‌اش به عنوان مالک و مدیرعامل باشگاه سپیدرود، کارنامه قابل قبولی از خود به جای نگذاشته است.
آخرین حضور علی کریمی در فوتبال مربوط می‌شود به خرید باشگاه سپیدرود رشت و فعالیت همزمان او به عنوان مالک، مدیر و سرمربی در این باشگاه به مدت یک فصل. بعد از آن تیم فوتبال سپیدرود رشت به لیگ دسته اول فوتبال و سپس به لیگ دسته دو سقوط کرده و همچنان نام علی کریمی به عنوان مالک این باشگاه ثبت شده است.
او در تنها تجربه مدیریتی خود نتوانست از پس مشکلاتی برآید که پیش رویش قرار داشت و حالا آنچه اهمیت دارد این است که برای ریاست فدراسیون فوتبال و مدیریت کل فوتبال ایران، چه برنامه مدون و مشخصی دارد؟ در روزهای گذشته تنها برنامه‌ای که از قول او در برخی رسانه‌ها منتشر شده، مبلغ بالایی است که علی کریمی وعده داده در صورت انتخاب به عنوان رئیس، با خود به فدراسیون فوتبال می‌آورد تا مشکلات را حل کند. او اما بعد از تجربه مالکیت و مدیریت سپیدرود به خوبی می‌داند که پول تنها راهگشای مشکلات فوتبال نیست. او بدون شک می‌داند که عرصه مدیریت بسیار متفاوت از بازیگری فوتبال است و چالش‌هایی اساسی پیش روی او قرار خواهد داشت که با افشاگری‌ها و روش‌هایی که کریمی پیش از این به کار می‌گرفت، کاملاً متفاوت است.
آیا علی کریمی به این چالش‌ها واقف است و برای مقابله با آنها برنامه دارد؟ آیا در صورت شکست احتمالی در انتخابات، او با استناد به اشاره‌ای که به زد و بندهای ناسالم در انتخابات داشته، به جنگ دیگر کاندیداها می‌رود؟
حضور علی کریمی در این انتخابات اما به هرحال نشانه باز شدن درهای فدراسیون به روی اهالی فوتبال است که در روز ۱۰ اسفندماه مورد توجه نمایندگان فیفا هم قرار می‌گیرد. تصمیم علی کریمی شاید اولین قدم برای سایر اهالی فوتبال باشد که شانس خود را در این انتخابات امتحان کنند. هرچند که همه اینها در کنار هم و رقابت اهالی فوتبال با مدیران غیرفوتبالی، جذابیت‌ها و چالش‌های خاص خود را هم دارد.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «گربه تنبل را موش طبابت می‌کند»

سایت بدون – ضرب‌المثل «گربه تنبل را موش طبابت می‌کند» نمادی از وضعیت‌هایی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *