سایت بدون –یک زوج که به شکل انسانهای عصر حجر زندگی میکنند، حشره میخورند و لباسهایی میپوشند که از پوست خرگوش درست شده است. نائومی والمسلی ٣۶ ساله، و شوهرش دان وستال ٣٨ ساله، کاملا لباسهای عصر پارینه سنگی را که خودشان طراحی کردهاند، میپوشند و برای شکار از تیر و کمان استفاده میکنند.
نائومی میگوید: «ما افراد مدرنی هستیم که به شکل مردم عصر حجر زندگی میکنیم. این، آن چیزی است که من همیشه به مردم میگویم.» این زوج انگلیسی موسسهای را اداره میکنند که در آن به بچههای مدرسه میآموزند چگونه از مهارتهایشان در زندگی در عصر حجر استفاده کنند، از نقاشی گرفته تا خوردن حشرات و ساختن تیر و کمان و استفاده از آن.
نائومی که مادر دو فرزند است، لباسهایش را مدل زنان غارنشین توصیف میکند که عمدتا از پوست خرگوش درست شدهاند؛ در حالی که شوهر او، دان، شاخهای گوزن را دور گردنش میاندازد. این زن و شوهر میگویند که ظاهرشان خندهدار است، خصوصا وقتی با این قیافه به پمپ بنزین میروند. دان میگوید: «بچههایی که ما را میبینند فکر میکنند ما واقعا انسانهای اولیه هستیم. اما ما این نوع زندگی را خودمان انتخاب کردهایم و هر زمانی که بتوانیم، اینگونه زندگی میکنیم. من روزهایی که بیکار هستم، تیر و کمان میسازم و وقتی که کل خانواده بیکار هستیم، به طبیعت میرویم و در جنگل وقت میگذرانیم.»دان اضافه میکند: «من بیشتر روزها این لباسها را میپوشم و بنابراین گاهی هم فراموش میکنم که وقتی به پمپ بنزین میروم، آنها را عوض کنم. وقتی خودم را در شیشه ماشین با این قیافه میبینم، میگویم، اه لعنتی باز یادم رفت این لباسها را دربیاورم. آن زمان همه به من خیره میشوند.» نائومی میگوید: «وقتی میخواهیم به صندوق برویم و پول را حساب کنیم، به روی خودمان نمیآوریم. آنها هم نمیگویند وای؛ شما به یک میهمانی لباسهای عجیب و غریب میروید؟ آنها هیچ چیزی نمیگویند.»
نائومی و دان، دو دختر دارند؛ وارن ٢٠ ماهه و مگی ۶ ساله. البته دان از ازدواج قبلیاش دختر دیگری به نام سم دارد که در لندن زندگی میکند.
این زوج، ١٣سال پیش در یک هتل در شمال ولز کار میکردند و روزها در مورد اشتیاقشان برای زندگی در طبیعت با یکدیگر سخن میگفتند. آنها تصمیم گرفتند که آموزشهای بقا را در طبیعت ببینند و سپس این کار را تجربه کنند. بنابراین درسال ٢٠١٠ آنها به پروژه عصر حجر لینکس ویلدن در آمریکا رفتند. آنها در این دوره یاد گرفتند که چطور مانند غارنشینها زندگی کنند و در طبیعت وحشی بدون نیاز به تجهیزات مدرن، زنده بمانند؛ دقیقا به شکل یک انسان اولیه.نائومی میگوید: «وقتی ما به طبیعت آمدیم، واقعا نمیدانستیم که چه چیزی در جنگل در انتظار ماست. ما تمام مهارتهای انسانهای عصر حجر را آموختیم. حدود ۴ ماه و چند هفته طول کشید تا بهطور کامل، این زندگی را یاد بگیریم.» او میگوید: «ما غذا را شکار و آن را آماده میکردیم. ما سلاحهایمان را خودمان ساختیم. ما ابزارهایمان را خودمان درست کردیم و آموختیم که چطور با اصطکاک، آتش روشن کنیم؛ یاد گرفتیم که با سنگ، قابلمه و لباسهایمان را از حیوانات مرده درست کنیم.»
دان اضافه میکند:«ما هیچ ارتباطی با دنیای بیرون نداشتیم. حتی تلفن همراه با خود نیاوردیم. بنابراین اگر مشکلی پیش میآمد، قطعا دردسر بزرگی بود. هیچ چیزی برای مقابله با شرایط اضطراری نداشتیم. ما مانند انسانهای اولیه زندگی میکردیم و هرآنچه که آنها انجام دادهاند را انجام دادیم.»
این زوج، حالا نخستین کتاب خود را به نام «ماجراجویی مدرسه جنگلی» منتشر میکنند که در آن، مهارتهای اولیه عصر حجر را به بچهها میآموزد. آنها امیدوارند که این کتاب به نسل بعدی کمک کند تا فهم بیشتری از طبیعت داشته باشند و بهتر از آن مراقبت کنند.
برچسبعصر حجر
مطلب پیشنهادی
ریشه و داستان ضرب المثل «آنقدر بارکن که بکِشد، نه آنقدر که بکُشد»
سایت بدون – ضربالمثل «آنقدر بار کن که بکشد، نه آنقدر که بکُشد» توصیهای است …