سایت بدون – بعد از این که جنگ جهانی اول تمام شد و ایران دچار قحطی شد ، میلیون ها نفر در این فاجعه انسانی جان خود را از دست دادند ، همین تجربه ای شد تا در ایران هم سیلو ساخته شود تا برای مقاطع بحرانی گندم ذخیره شود.
جنگ جهانی دوم که شروع شد ، باز هم احتمال قحطی می رفت که سیلوها به کار آمدند و در درون خود نانوان های ماشینی درست کردند و بین مردم پخش کردند ، این نان که بسیار سفت و مانند سنگ بود ، به نام آجری مشهور شد. گندم آن قدر کم بود که به نانوایی های بیرون نمی رسد و بازار آن ها کساد بود.
از همان زمان اصطلاح نان کسی را آجر کردن برای زمانی گفته می شود که بازار یک نفر کساد شود و از رونق بیفتند
مزخرف بود این دو خط هم نمیشه که 😑😑
والا
والا
Pzc
خوبببببببببببببببب😀😀😀😀😀😀😀 نوامر ۲۰۲۲