مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: سن پوکی استخوان در ایران بشدت کاهش پیدا کرده و بویژه در زنان سن پوکی استخوان به دهه چهارم زندگی رسیده است. بسیاری از مردم قند و انرژی گرفته و چاق هستند و کمبود ویتامین D، کلسیم و پوکی استخوان دارند.
دکتر وحید مفید افزود: سهم لبنیات و مصرف مواد لبنی که غنی از کلسیم و ویتامین D است نیز کاهش محصولاتی چون نوشابه و فستفودها افزایش یافته است. علاوه بر نقش دولت، خانوادهها باید الگوی مصرف و سبک زندگیشان را اصلاح کنند.