فرار به افغانستان بعد از قتل گروگان

سایت بدون – مرد ایرانی که متهم است با همدستی سه مرد افغان در جریان گروگانگیری، مرتکب قتل مرد گروگان شده‌اند با نقض حکم قصاصش دوباره محاکمه می‌شود. قضات دادگاه کیفری سه متهم فراری پرونده را غیابی محاکمه و به قصاص محکوم کردند.
به گزارش خبرنگار جام‌جم، رسیدگی به این پرونده از پنج سال قبل و با گزارش آدم‌ربایی در دستور کار پلیس قرار گرفت. زنی با مراجعه به ماموران گفت: شوهرم برای رفتن به محل کارش از خانه خارج شد و دیگر بازنگشت. چند بار با تلفن‌همراهش تماس گرفتم، اما خاموش بود. به موضوع مشکوک شده و قصد داشتم به پلیس آگاهی بیایم و شکایت کنم که مرد ناشناسی با من تماس گرفت و ادعا کرد همسرم را ربوده و برای آزادی او ۱۰۰ میلیون تومان درخواست کرد. من این پول را ندارم و نمی‌دانم برای نجات همسرم باید چه کاری انجام دهم.
پس از این شکایت ماموران تحقیقات خود را آغاز کرده و چند مظنون را در این رابطه دستگیر کردند که آنها منکر نقش داشتن در این ماجرا شدند. تحقیقات ادامه داشت تا این‌که این‌بار آدم‌ربایان با یکی از دوستان گروگان تماس گرفته و برای دریافت پول با او قرار گذاشتند که تیم پلیسی محل قرار را محاصره کرده و مرد جوانی به نام فرید را دستگیر کردند.
فرید در جریان تحقیقات راز قتل فرهاد را فاش کرد و گفت: سه تبعه افغان به نام‌های فرج، ذکی و جمعه با فرهاد ـ مقتول ـ بر سر معامله‌ای اختلاف داشتند. همین اختلاف هم باعث شد نقشه ربودن او را طراحی و اجرا کنند. آنها وقتی نتوانستند از همسر فرهاد پول بگیرند، او را کشتند و من در دفن جسد در صفادشت به آنها کمک کردم.
بعد از این اعترافات ماموران راهی صفادشت شده و جسد را پیدا کردند. این در حالی بود که از فرج و جمعه خبری نبود.
در ادامه پرونده برای محاکمه به شعبه ۱۷ دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد که اولیای دم درخواست قصاص متهمان را مطرح کردند.
فرید در این جلسه گفت: من در قتل نقشی نداشتم و وقتی به سه متهم دیگر رسیدم، آنها فرهاد را کشته بودند و جسدش در صندوق عقب بود. من در دفن جسد به آنها کمک کردم. سه متهم دیگر قاچاقچی بودند و مخفیانه به ایران و افغانستان در تردد بودند و بعد از قتل هم به افغانستان گریختند.
هرچند فرید منکر قتل‌ بود، اما قضات دادگاه بعد از رسیدگی او و سه متهم دیگر را به قصاص محکوم کردند. آنها به‌خاطر دیگر جرایم خود به حبس محکوم شدند. با اعتراض فرید به حکم مجازاتش پرونده به دیوان‌عالی کشور ارسال شد که قضات شعبه ۲۴ دیوان‌عالی کشور رای را نقض کرده و با توجه به انکار قتل از سوی فرید در تمام مراحل بازجویی، خواستار تحقیقات بیشتر در این باره شدند.
به این ترتیب پرونده برای رسیدگی دوباره به شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد تا فرید دوباره محاکمه شود.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «وای به حالی که بگندد نمک»

سایت بدون – ضرب‌المثل «وای به حالی که بگندد نمک» یکی از ضرب‌المثل‌های معروف و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *