فیلمنامه نوشته آنتونیونی، ۱۳ سال از مرگ او ساخته خواهد شد

فیلمنامه‌ای که میکل آنجلو آنتونیونی در دهه ۷۰ میلادی موفق به ساخت آن نشد، پس از چندین سال در ایتالیا و برزیل مقابل دوربین خواهد رفت. این کارگردان سرشناس، سال ۲۰۰۷ در سن ۹۵ سالگی درگذشت.

سایت بدون – آنتونیونی، کارگردان بزرگ سینمای ایتالیا، فیلمنامه‌ای با عنوان «Technically Sweet» در اوج دوران حرفه‌ای خود نوشته و قرار بود این فیلمنامه را در بین فیلم‌های «نقطه زابریسکی» (۱۹۷۰) و «مسافر» (۱۹۷۵) به سینما بیاورد اما در نهایت در سال ۱۹۸۰ از ساخت این فیلم منصرف شد و آن را به ییگریس ریستوم سپرد که به عنوان دستیار کارگردان با آنتونیونی همکاری می‌کرد. 

ریستوم، عمر کوتاهی داشت و نتوانست این فیلمنامه را بسازد و حالا قرار است پس از گذشت چند دهه فرزندش، آندرس ریستوم که ساخت فیلم‌هایی چون «کشورم» و «روی دیگر بهشت» را در کارنامه دارد، این فیلمنامه را به پرده نقره‌ای برساند. 

فیلمنامه نوشته آنتونیونی، ۱۳ سال از مرگ او ساخته خواهد شد
آنتونیونی و دستیارش ییگریس ریستوم

انریکا آنتونیونی، همسر میکل آنجلو آنتونیونی نیز قرار است به عنوان یکی از تهیه‌کنندگان با این پروژه همکاری کند. 

داستان این فیلمنامه درباره روزنامه‌نگاری است که در حال سپری کردن تعطیلات به صورت ناگهانی دچار یک بحران هستی‌گرایی می‌شود و در نهایت سفری ماجراجویانه را در دل جنگل‌های آمازون آغاز می‌کند و …

انریکا آنتونیونی، در باره ساخت فیلمنامه به جای مانده از همسرش گفت: «رها کردن ساخت یک فیلم برای او بسیار دردناک بود. در آن زمان ایده فیلم بسیار پیشگامانه بود و او نمی‌توانست از لحاظ فنی ایده خود را پیاده کند». 

این فیلم قرار است طبق ایده خود آنتونیونی، در جزیره ساردینای ایتالیا و جنگل‌های آمازون در برزیل مقابل دوربین برود و بر اساس اعلام تهیه‌کنندگان، فیلمبرداری آن در سال ۲۰۲۳ آغاز خواهد شد. 

میکل آنجلو آنتونیونی، فعالیت سینمایی خود را از ابتدای دهه ۱۹۴۰ میلادی آغاز کرد و پس از ساخت چند فیلم کوتاه و بلند، اولین موفقیت بین‌المللی خود را در سال ۱۹۶۰ با فیلم «ماجرا» رقم زد که در جشنواره‌ کن با استقبال همراه شد و سپس موفقیت‌های جهانی‌اش را با «شب» (۱۹۶۱) و «کسوف» (۱۹۶۲) ادامه داد. این سه‌ فیلم با توجه به شباهت در سبک و موضوع که هرسه به نگرانی‌های بشر امروز پرداخته‌اند، عموما به سه‌گانه‌های آنتونیونی معروف هستند.

اولین فیلم رنگی بنیان‌گذار سینمای مدرن ایتالیا در سال ۱۹۶۴ با نام «صحرای سرخ» ساخته شد که این فیلم نیز به گونه‌ای ادامه‌ این سه‌گانه محسوب می‌شود.

آنتونیونی یک سال بعد از ساخت «صحرای سرخ»، اولین فیلم‌ انگلیسی‌ زبان خود را با عنوان «آگراندیسمان» ساخت که موفقیت زیادی کسب کرد.

 «راز اوبروالد» (۱۹۸۰)، «فراسوی ابرها» (۱۹۹۵) و«اورس» (۲۰۰۴) از جمله دیگر فیلم‌های این سینماگر مهم سینمای ایتالیا و جهان است. 

«آنتونیونی»در طول بیش از نیم قرن فعالیت سینمایی، جوایز متعددی چون جایزه افتخاری آکادمی اسکار، جایزه نخل طلای جشنواره کن برای «آگراندیسمان»، جایزه خرس طلایی جشنواره‌ برلین برای فیلم «شب»، دو جایزه‌ ویژه هیات داوران کن برای «کسوف» و «ماجرا» و جایزه‌ یوزپلنگ طلایی جشنواره‌ فیلم لوکارنو برای «گریه» دریافت کرد.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «عروس میاد وسمه بکشه نه وصله بکنه»

سایت بدون – ضرب‌المثل «عروس میاد وسمه بکشه نه وصله بکنه» به این معنا است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *