کلاهبرداری میلیاردی با فروش خودروهای سرقتی

سایت بدون – دو عضو باند سرقت خودرو که با فروش اتومبیل‌های سرقتی، پنج میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر شدند.
چندی پیش پرونده‌ای با موضوع سرقت یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران ارجاع داده شد و کارآگاهان موفق شدند این خودرو را در جریان گشت‌زنی‌های انتظامی مشاهده و توقیف کنند. سپس راننده آن که زنی جوان بود، دستگیر شد و تحت بازجویی قرار گرفت. این زن در تحقیقات پلیسی درحالی‌که از بازداشت خودش تعجب می‌کرد، توضیح داد از سرقتی‌بودن خودرو بی‌اطلاع است و پژو را اخیرا پدرش از طریق سایت‌های اینترنتی خریده و در اختیار او قرار 
داده است.
مأموران در ادامه پدر این زن را به پلیس آگاهی دعوت و از او تحقیق کردند. این مرد نیز گفت: خودرو را از طریق سایت اینترنتی خرید‌و‌فروش خودرو، با قولنامه دستی به مبلغ ۷۵۰ میلیون ریال از شخصی که خود را حسن معرفی کرده بود، در جاجرود خریدم و مدارک آن را تحویل گرفتم. قرار شده با وکالت‌نامه‌ای که فروشنده به من داده است، خودرو را به نام خود منتقل کنم و از سرقتی‌بودن آن هیچ اطلاعی نداشتم و حتی حدس هم نمی‌زدم ممکن است مشکلی وجود داشته باشد. درواقع فریب خورده‌ام و از من کلاهبرداری شده است. کارآگاهان مدارکی را که این مرد از خودرو ارائه داد بررسی کردند و در این مرحله فهمیدند اسناد خودرو و وکالت‌نامه فروش جعلی است. این‌گونه تحقیقات تازه‌ای برای شناسایی کلاهبرداران شروع و در رصدهای اطلاعاتی، فروشنده خودروی سرقتی شناسایی شد. کارآگاهان این متهم را پس از هماهنگی‌های قضائی در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.
همچنین در بازرسی از مخفیگاه این فرد یک دستگاه نیسان سرقتی در حیاط منزل او کشف و با استعلام پلاک انتظامی آن مشخص شد پرونده سرقت این نیسان در پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ در جریان است.
متهم پس از انتقال به پایگاه یکم پلیس آگاهی درحالی‌که همه مدارک را علیه خودش می‌دید، به جرمش اعتراف و اظهار کرد به‌ همراه دو نفر از همدستانش خودروهای ایرانی را سرقت می‌کردند و با جعل اسناد و مدارک، خودروهای مسروقه را از طریق سایت‌های اینترنتی خرید‌و‌فروش کالا می‌فروختند. در ادامه هویت و مخفیگاه دومین متهم پرونده شناسایی و او نیز در عملیات پلیسی دستگیر شد. مأموران از داخل حیاط خانه این متهم یک دستگاه خودروی پراید سرقتی کشف کردند. متهم دوم وقتی تحت بازجویی قرار گرفت، به پنج فقره سرقت و فروش خودرو‌های مسروقه با اسناد و مدارک جعلی با همکاری همدستانش اعتراف کرد و گفت: ما کار جعل را بسیار دقیق و خوب انجام می‌دادیم و از طرفی با چرب‌زبانی کاری می‌کردیم که خریداران خودروها به ما اعتماد کنند و نقشه‌مان به‌خوبی پیش برود.
سرهنگ کارآگاه سیدعلی شریفی، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی خودروهای سرقتی و مبالغ کلاهبرداری‌شده از خریداران را بیش از پنج میلیارد ریال اعلام کرده‌اند، گفت: با دستگیری دو نفر از اعضای این باند، هر دو متهم در اختیار این پایگاه قرار دارند و تلاش برای دستگیری نفر سوم این گروه همچنان ادامه دارد.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «وای به حالی که بگندد نمک»

سایت بدون – ضرب‌المثل «وای به حالی که بگندد نمک» یکی از ضرب‌المثل‌های معروف و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *