آشپزخانه ما/ طرز تهیه پیراشکی هندی لذیذ

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم  گوجه فرنگی  ۳ عدد  کره  ۱۰۰ گرم  سیر  ۲ حبه  خمیر باگت ۲۰۰گرم  جعفرییک پیمانه  ادویه کارییک قاشق چای خوری  پیازیک عدد  فلفل و نمک به میزان دلخواه  روغنبه اندازه کافی

 ابتدا پیازهای خرد شده را با کره درون ماهیتابه تفت دهید و سپس گوشت را به همراه ادویه کاری به آن بیفزایید تا طعم گوشت خوب شود و مواد را با هم تفت دهید.  گوجه فرنگی ها را بشویید و رنده کنید، جعفری را هم خرد کنید، سیر را ریز و بعد له و همه این مواد را به همراه فلفل به گوشت اضافه کنید.  روی صفحه ای یک دست و صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید و آن را شکل مربع با اندازه های کوچک برش بزنید، از مواد میان خمیر بگذارید و برای این که مواد از خمیر بیرون نزند و زیبایی ظاهری اش را از دست ندهد با انگشت سر خمیر را فشار دهید و در آخرین مرحله آن ها را درون ماهیتابه به همراه مقداری روغن سرخ کنید.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «آخ نگفتن»

سایت بدون – آخ کمترین واکنش انسان به درد و رنج است آخ گفتن خیلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *