آشپزخانه ما /طرز تهیه کتلت قارچ

 

مواد لازم

   قارچ – نیم کیلو گرم   سیر- ۲ حبه  تخم مرغ –  ۳ عدد   آرد یا خمیر نان باگت – نصف لیوان( قبلا آموزش داده ایم )    سبزیجات معطر-  ۲ قاشق غذاخوری  نمک و فلفل – به میزان لازم  روغن – به میزان لازم  

  ابتدا قارچ‌ها را چرخ و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. خمیر نان باگت تازه و نرم باشد اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، می‌توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید. پس از آن تخم مرغ ها را به مواد اضافه و در صورت شل بودن مایه، به آن آرد  اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه مورد علاقه خود را همراه با سیرهایی که له کرده‌اید، به مخلوط بیفزایید، خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. روغن را در تابه‌ای روی حرارت داغ کنید و از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در دست تان صاف کنید و در روغن بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلت ها سرخ شود، سپس روی دیگر آن ها را سرخ کنید.   برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاه خوارند یا مایل اند جایگزین های سالم تری برای گوشت داشته باشند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.( می توانید یک سیب زمینی آب پز و رنده شده هم به مایه کتلت اضافه کنید.)

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «معما چو حل گشت آسان شود»

سایت بدون – وقتی مشکلی پیش می آید موضوع پیچیده است ، فکر همه درگیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *