آشپزخانه ما/ طرز پخت برنج قهوه ای با ادویه هندی

 روغن زیتون – یک قاشق غذاخوری
 فلفل پاپریکای دودی  – یک قاشق چای خوری
زیره سبز -یک قاشق چای خوری
فلفل چیلی – یک تا ۲ قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا -۵/۱قاشق چای خوری
ادویه کاری –  ۵/۱  قاشق چای خوری
پیاز بزرگ  – یک عدد
پودر سیر –  یک قاشق چای خوری
برنج قهوه ای پخته شده –  2.5 پیمانه
مخلوط سبزیجات –  450 گرم
نخود فرنگی پخته شده –   2.5 پیمانه
نمک  -به میزان لازم
رب گوجه فرنگی –  2 قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی –   یک قاشق غذاخوری
آب  –  به میزان لازم

 ابتدا روغن زیتون را درون تابه ای بریزید و حرارت گاز را کم کنید سپس ادویه ها شامل پودر پاپریکا، زیره سبز، فلفل چیلی، گرام ماسالا و ادویه کاری را اضافه کنید. یک دقیقه صبر کنید تا عطر ادویه بلند شود.
 پیاز را داخل مواد بریزید و تفت دهید تا نرم شود.
 رب گوجه فرنگی را بیفزایید  و تفت دهید.
 کره بادام زمینی  را اضافه کنید. اگر مواد خشک بود کمی آب اضافه کنید و بقیه مواد را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید.
 در ظرف را بگذارید حرارت را کم کنید تا آب اضافه غذا بخار و برنج آماده شود.
می توانید از هویج، ذرت، کلم بروکلی، گل کلم، کدو و قارچ یا هر سبزی دلخواه در این غذا استفاده کنید.
 در صورتی که از سبزیجات تازه استفاده می کنید قبل از ترکیب با مواد دیگر آن ها را بپزید.
 می توانید برنج  خود را با گشنیز و پیازچه تزیین کنید.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «جا خوردن»

سایت بدون – آدمی که دستپاچه می شود موقعیت خود را فراموش می کند یعنی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *