آشپزخانه ما/ماش پلو ؛ از ایده تا روی سفر

مواد لازم: 
ماش: یک لیوان / برنج: ۲ پیمانه / گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلو / زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری / پیاز: یک عدد / پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری / روغن زیتون: ۲‌قاشق غذاخوری / نمک و زردچوبه: به میزان لازم


ماش را با کمی آب و نمک می‌پزیم طوری که وقتی پخت آب نداشته باشد. برنج را هم که دو ساعت در آب و نمک خیس کرده ایم در قابلمه با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و می‌جوشانیم. در آخر ماش را به برنج اضافه کرده،  کمی هم زده و آبکش می‌کنیم. در قابلمه‌ای مناسب کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را گذاشته و روی دم می‌گذاریم. 
وقتی دم کشید زعفران دم‌کرده را روی آن می‌ریزیم. در این مرحله گوشت را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و روی حرارت می‌پزیم. سپس ماش پلو را در ظرف مناسبی ریخته و لابه‌لای آن مخلوط گوشت و پیازداغ ریخته و سرو می‌کنیم.  

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *