آشپزخانه ما/ چگونه راتاتویی فرانسوی را بپزیم ؟

مواد لازم برای ۲ نفر   سینه مرغ – ۲۰۰ گرم   پیاز حلقه شده – ۲۰۰ گرم   سیر تازه – ۲ حبه   بادمجان – ۲ عدد متوسط   فلفل دلمه رنگی – یک عدد    لیمو ترش تازه – یک عدد   نمک و فلفل قرمز – کمی    روغن – به میزان لازم   کدوی سبز – ۲ عدد   گوجه فرنگی – ۲ عدد  جعفری تازه – به میزان لازم   ریحان تازه خرد شده – ۱۰۰ گرم   پنیر پیتزا- ۱۰۰ گرم     ادویه کاری – به میزان لازم    

طریقه پخت

سایت بدون -بادمجان و کدو را با پوست بعد از شستن حلقه ای نازک  برش بزنید.  پیاز خرد شده را همراه با حبه های سیر که  رنده  یا کوبیده اید در تابه تفت دهید. فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کنید. قطعات  کوچک مرغ را در  تابه و روی حرارت قرار دهید  تا کمی نرم شود و در ادا مه سبزیجات تفت خورده را همراه با چاشنی به آن ها اضافه کنید . سپس پنیر را روی مواد بریزید و ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. زمان ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کافی است . خواص کدو سبز مقدار زیاد فولات کدو سبز برای سلامت زنان باردار ضروری است و از نقص های زایمان و مشکلات رشد جنین جلوگیری می کند. همچنین منیزیم موجود در کدو سبز به پیشگیری از زایمان زودرس در دوران بارداری کمک می کند.  ویتامین های B موجود در کدو سبز باعث افزایش سطح انرژی و بهبود خلق و خو در زنان باردار می شود. راتاتو غذای فرانسوی است که با سبزیجات درست می شود و تقریبا شبیه یتیمچه ایرانی است .

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «آخ نگفتن»

سایت بدون – آخ کمترین واکنش انسان به درد و رنج است آخ گفتن خیلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *