اخاذی باند لیسانسه‌ها از اتباع بیگانه

سایت بدون – اعضای یک باند که با تهیه تجهیزات نظامی خود را مأمور معرفی کرده و با ربودن مردان افغانستانی، از آنها اخاذی می‌‌کردند با تلاش پلیس دستگیر شدند.

اواخر بهمن ماه ۱۴۰۰، مردی افغانستانی به اداره آگاهی تهران رفت و از ربوده شدنش توسط چند مرد ناشناس شکایت کرد که خودشان را مأمور معرفی کرده بودند. او گفت: من و چند نفر از دوستانم به صورت قاچاقی از افغانستان به تهران آمدیم. چند دقیقه‌ای از رسیدنمان نگذشته بود که دو خودروی سمند و یک ون در مقابل‌مان توقف کردند. سه مرد در حالی که لباس‌های نظامی به تن داشتند از خودرو پیاده شدند. آنها تجهیزات کامل نظامی شامل اسلحه و شوکر به همراه داشتند. مردانی که لباس نظامی به تن داشتند با این بهانه که ما غیرقانونی وارد کشور شده‌ایم و باید به اداره آگاهی منتقل شویم، ما را سوار ون کرده و لحظاتی بعد هر دو خودرو به راه افتادند. اما به جای رفتن به اداره آگاهی، ما را به سفره‌خانه‌ای قدیمی و متروکه برده و در آنجا حبس کردند. تازه متوجه شدیم که آنها مأموران قلابی هستند و ما را ربوده‌اند و در ازای آزادی ما از ۸ میلیون تا ۱۰ میلیون تومان درخواست کردند. هر کدام با یکی از افراد خانواده‌مان تماس گرفته و بعد از پرداخت مبلغی که می‌‌خواستند آزاد شدیم. هم‌ولایتی‌هایم چون غیرقانونی وارد ایران شده بودند، می‌‌ترسیدند شکایت کنند، اما من تصمیم گرفتم از مأموران قلابی شکایت کنم.
با شکایت مرد افغانستانی، تحقیقات به دستور بازپرس مصطفی واحدی آغاز شد. در بررسی‌های صورت گرفته، کارآگاهان با شکایت‌های مشابه دیگری مواجه شده و در نهایت موفق به بازداشت ۶ مأمور قلابی شدند.
سردسته این باند در تحقیقات گفت: من و همدستانم همگی تحصیلکرده هستیم و لیسانس داریم، من از مدتی قبل کارهای خلاف را شروع کردم و  چندین بار نیز به اتهام جعل و کلاهبرداری بازداشت شده‌ام. در زندان که بودم با چند نفر از هم‌سلولی‌ها تصمیم گرفتیم از افغانستانی‌هایی که غیرقانونی به ایران آمده‌اند اخاذی کنیم.
او ادامه داد: بعد از آزادی از زندان، چند قاچاق‌بر را پیدا کردیم و با پرداخت مبلغی به آنها، هر زمان که قاچاق‌بر‌ها افغانستانی‌ها را به ایران می‌‌آوردند به ما خبر می‌‌دادند. من و همدستانم نیز بعد از تهیه تجهیزات کامل، تحت عنوان مأمور به محلی که قرار بود افغانستانی‌ها در آنجا پیاده شوند، می‌‌رفتیم و با بهانه اینکه آنها غیرقانونی وارد کشور شده‌اند، بازداشت‌شان می‌‌کردیم. اما به جای رفتن به مقر پلیس به سفره‌خانه قدیمی متروکه یا سوله یا خانه‌ای قدیمی در جنوب شهر می‌‌رفتیم و آنها را ۲۴ تا ۴۸ ساعت گروگان می‌‌گرفتیم و پس از پرداخت مبلغی که برای آزادی خواسته بودیم، آنها را رها می‌‌کردیم.
در تحقیقات صورت گرفته تاکنون ۳۰ افغانستانی شناسایی شده و تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.

مطلب پیشنهادی

حتما باید دید/ مارمولک؛ روایت راه های رسیدن به خدا

سایت بدون – فیلم مارمولک یکی از برجسته‌ترین و محبوب‌ترین آثار سینمای ایران است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *