مواد لازم:
ماکارونی: یک بسته ۵۰۰ گرمی / تن ماهی: یک قوطی / گوجه فرنگی بزرگ: ۳ عدد
پیاز متوسط: یک عدد / روغن: به میزان لازم / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ماکارونی را در قابلمه حاوی آب جوش ریخته و وقتی مغز ماکارونی نرم شد آن را آبکش کرده و کنار میگذاریم. کمی روغن در یک تابه میریزیم و پیازها را خرد کرده و در روغن ریخته و تفت داده و سرخ میکنیم. سپس گوجه فرنگیها را پوست کنده و رنده کرده و به پیازداغ اضافه میکنیم. بعد از کمی تفت دادن فلفل دلمهای خرد شده همراه نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و روی حرارت کم میگذاریم تا غلیظ شده و حالت سس پیدا کند. در این مرحله تن ماهی را که از قبل ۲۰ دقیقه در آب جوش انداختهایم از قوطی خارج کرده، روی سس ریخته و مخلوط میکنیم. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را گذاشته و ماکارونی را روی دم میگذاریم. وقتی ماکارونی پخت و دم کشید آن را در ظرف مناسبی ریخته و سس تن را روی آن ریخته، تزئین کرده و سرو میکنیم. این اسپاگتی طعم فوقالعادهای دارد؛ حتما یکبار آن را امتحان کنید.