انتقام‌گیری اینترنتی بعد از شکست عشقی

سایت بدون – دو پسر جوان که در ماجراهایی جداگانه دچار شکست عشقی شده بودند، سعی کردند با انتشار عکس‌هایی از دختران مورد علاقه خود از آنها انتقام بگیرند. در اولین پرونده، دختری جوان به پلیس فتای استان تهران مراجعه کرد و در شکایتی خبر داد فردی ناشناس تصاویر خصوصی او را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده است و او را تهدید می‌کند.
کارشناسان پلیس فتا در گام اول اقدام به ثبت اظهارات شاکی کردند و پس از آن با انجام تحقیقات فنی و تخصصی روی اکانت ایجادشده در شبکه اجتماعی متوجه سرنخ‌هایی شدند که با پیگیری‌های بعدی توانستند فرد گرداننده صفحه مدنظر را شناسایی کنند.
با شناسایی متهم و پس از هماهنگی با مقام قضائی، این فرد به پلیس فتا احضار شد، اما در بازجویی اولیه منکر ارتکاب جرم شد. متهم در ادامه بازجویی‌های صورت‌گرفته و با مشاهده اسناد و مدارک موجود در پرونده، راهی به‌جز اعتراف نیافت.
این پسر جوان گفت: من با شاکی قبلا در ارتباط بودم و بعد از اینکه متوجه شدم قصد ازدواج با شخص دیگری را دارد، نتوانستم تحمل کنم و به دلیل اینکه در مدتی که با وی تعامل داشتم از او عکس‌های زیادی گرفته بودم، تصمیم گرفتم با ایجاد یک اکانت در شبکه اجتماعی و بارگذاری عکس‌های این دختر، انتقام خود را از او بگیرم. پس از درج اعترافات متهم، پرونده به‌همراه شاکی و متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرای مربوطه ارسال شد. سرهنگ موسوی، رئیس پلیس فتای غرب استان تهران، در‌این‌باره به مردم هشدار داد: شهروندان این موضوع را همیشه مدنظر داشته باشند که ایجاد ارتباط و دوستی قبل از ازدواج و اعتمادهایی که به‌واسطه این نوع ارتباط‌ها بین افراد صورت می‌پذیرد، این امکان را به وجود می‌آورد که فرد در آینده درگیر مسائلی همچون مزاحمت، اخاذی و‌… قرار گیرد؛ به همین دلیل توصیه می‌شود عکس‌ها و تصاویر شخصی خود را در فضای مجازی به اشتراک نگذارید.
در پرونده‌ای دیگر پسری ۲۸‌ساله صفحه‌ای مستهجن راه‌اندازی و عکس‌های دختری را که به او جواب رد داده بود، در آنجا منتشر کرد.
دختری ۳۳ ساله چندی قبل به پلیس فتای استان فارس مراجعه کرد و گفت: فردی ناشناس در فضای مجازی با ایجاد صفحه اینستاگرامی و درج شماره‌ام، در آن برای من و خانواده‌ام ایجاد مزاحمت کرده است.
پس از طرح شکایت از سوی این دختر، رسیدگى به پرونده ‌به‌صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس ‌فتا قرار گرفت. کارشناسان با جمع‌آوری مدارک و مستندات پرونده سرانجام متهم را دستگیر کردند.
پسر جوان در ابتدا منکر جرم شد، ولی پس از مواجهه با مدارک و مستندات به‌دست‌آمده از سوی کارشناسان پلیس، به ‌ناچار لب به اعتراف گشود و گفت: چند سالی در رستوران شاکی مشغول به کار بودم و به او علاقه‌مند شدم، اما به‌دلیل شنیدن جواب رد و اخراج از محیط کار، اقدام به چنین کاری کردم. سرهنگ حشمت سلیمانی، رئیس پلیس فتای استان فارس، در‌این‌باره گفت: کاربران فضای مجازی باید بدانند برابر قانون هرگونه توهین، اهانت یا پخش تصاویر شخصی افراد در فضای مجازی جرم محسوب شده و عواقب جبران‌ناپذیری برای فرد به‌همراه دارد؛ بنابراین رعایت اخلاق در فضای سایبر و به‌خصوص شبکه‌های اجتماعی امری مهم محسوب می‌شود.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «آدمی آه است و دمی»

سایت بدون – این ضرب‌المثل کوتاه و عمیق از ادبیات فارسی بیانگر ناپایداری و گذرای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *