بازتاب های جهانی مرگ دختر آبی / از لوگوی آبی روم تا پیام تسلیت گری لینه کر

خبر درگذشت سحر خدایاری علاوه بر داخل ایران در خارج از کشور نیز بازتاب زیادی داشته است.

سایت بدون -ماجرای پیش آمده برای دختر ایرانی که خواهان حضور در ورزشگاه بود و خبر مرگ او باعث شد تا تعدادی از چهره‌ها و نهادهای خارجی نیز ابراز تاسف کنند و در این خصوص واکنش نشان بدهند. از باشگاه آ.اس.رم ایتالیا گرفته تا بازیکنان تیم ملی زنان فوتبال سوئد و حتی گری لینه‌کر مفسر انگلیسی فوتبال همه و همه به حال دختر آبی ابراز ناراحتی کردند و پیام‌های خود را انتشار دادند. 


دروازه‌بان و کاپیتان تیم ملی سوئد جزو اولین نفراتی بودند که در این خصوص واکنش نشان دادند. این دو بازیکن که چندی قبل در دو دیدار دوستانه با تیم ملی زنان ایران انجام دادند عکس‌هایی از تقابل با دختران ایرانی روی صفحات شخصی‌شان گذاشتند. هدویگ لیندال، دروازه بان تیم ملی سوئد که یکی از سه نامزد برترین دروازه‌بان زن سال فوتبال جهان است و همچنین مگدالنا اریکسون، کاپیتان تیم ملی زنان سوئد با تگ‌کردن توییتر رسمی فیفا خواهان ورود زنان ایرانی به ورزشگاه‌ها شد.
گری‌لینه‌کر، مفسر و فوتبال‌دان انگلیسی نیز که معمولا اخبار فوتبالی ایران را از نزدیک دنبال می‌کند و در گذشته نیز واکنش‌هایی به موضوعات مختلف داشته است، یکی از نفراتی بود که به مرگ سحر خدایاری توجه کرد و در توییترش ابراز ناراحتی و آرزوی حضور زنان در ورزشگاه ها را کرد. 


همچنین جانلوکا دی‌مارتزیو از چند هفته پیش برای طرفداران فوتبال در ایران و به خصوص استقلالی‌ها نام آشنایی است. این خبرنگار ایتالیایی که در روزنامه مطرح گاتزتا دلو اسپورت قلم می‌زند و طی روزهای گذشته اخبار و حواشی زیادی درباره آندره‌آ استراماچونی منتشر کرده که در رسانه‌های ایران هم منعکس شده، امروز در واکنش به درگذشت دختر آبی توییت کرد.


جالب ترین واکنش را اما باشگاه آ.اس.رم ایتالیا داشت. مسئولان این باشگاه برای همدردی با طرفداران استقلال و فوتبالی‌های ایران دست به یک اقدام خلاقانه زدند. آنها در توییتر خود قسمت پایین لوگوی شان که قرمز رنگ است را به رنگ آبی در آوردند و در توضیح این موضوع نوشتند: «لقب ما جالوروسی به معنای زرد و قرمز است، اما امروز قلب ما به خاطر سحر آبی خواهد بود. هدف فوتبال نزدیک کردن افراد به یکدیگر است. اکنون وقت آن رسیده که زنان و مردان در ایران کنار هم از تماشای فوتبال در استادیوم لذت ببرند.»

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «گاف دادن»

سایت بدون – اصل کلمه گاف از زبان فرانسه است و به معنای حرف ناپسند …

یک دیدگاه

  1. برای فوتبال ایران متاسفم
    که یه دختر معصوم عشق فوتبال
    را قربانی عقاید یه سری آدم ضد بشریت کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *