بررسی سال ۲۰۱۸ در سینمای هند /موفقیت فیلم های کم هزینه و کم محور

https://img.etimg.com/thumb/msid-66113950,width-643,imgsize-494256,resizemode-4/untitled-4.jpg


سایت بدون – سال ۲۰۱۸ درحالی به پایان خود نزدیک می‌شود که ‌سال گذشته در سینمای هند فیلم‌های کوچک و کم‌هزینه با داستان‌های خلاقانه توانستند موفق شوند و فیلم‌های ستارگان مشهور و پرهزینه شکست خوردند.
فیلم‌هایی مانند «راضیRaazi/»، «استری/Stree»، «سکسکه/ Hichki» و «آوای نابینایی/ Andhadhun» توانستند منتقدان و مردم را راضی کنند و فیلم‌های پرستاره‌ای مانند «قاتلان هندوستان» و فیلم جدید شاهرخ خان «صفر» که بسیار پرهزینه بوده‌اند، نتوانستند، نه منتقدان و نه مردم را راضی نگه دارند. بیشتر فیلم‌های موفق ذکر شده داستان زن‌محور داشتند.
به گزارش دنیای تصویرآنلاین، «راضی» به کارگردانی مگانا گلزار داستان زنی با بازی عالیا بهات است که برای هند در پاکستان جاسوسی می‌کند. او حاضر می‌شود تن به ازدواجی اجباری بدهد تا برای وطنش خدمت کند. «استری» فیلمی ترسناک  و داستان زنی مرموز است  که مردان را به نامشان می‌خواند و آنها را تسخیر می‌کند و «آوای نابینایی» یکی از بهترین فیلم‌های چند‌ سال اخیر سینمای هند با بازی آیوشمان کوارانا، تبو و
 ذاکز حسین است.
آیوشمان کورانا را باید پدیده چند‌ سال اخیر سینمای هند دانست. او روزنامه‌نگار و خواننده‌ای بود که با «ویکی اهداکننده» فیلمی با داستان نامتعارف در سینمای هند به شهرت دست پیدا کرد و در سال‌های گذشته تمام انتخاب‌های او فیلم‌های جمع‌وجور و کم‌هزینه با داستان‌های خلاقانه بوده است. او امسال دو فیلم موفق داشت.
«سکسکه» با بازی رانی موکرجی برداشت آزادی از یک رمان آمریکایی است و داستان معلمی را بازگو می‌کند که به بیماری نشانگان توره مبتلاست. این فیلم پس از مدت‌ها دوری رانی موکرجی از سینما به تهیه‌کنندگی یاش راج فیلمز- کمپانی همسر رانی- تهیه شد. «سکسکه» در چین نیز فروش خوبی داشت.
«قاتلان هندوستان» پروژه بزرگ و جاه‌طلبانه‌ یاش راج فیلمز با بازی آمیتاب باچان، کاترینا کیف، امیرخان و فاطمه سنا شیخ که جلوه‌های بصری فیلم بشدت به فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب» پهلو می‌زد، نتوانست نه منتقدان و نه مردم را مجذوب خود کند. این فیلم با بودجه هنگفتی به تولید رسید. درست شبیه فیلم «صفر» ساخته آنند.رای با بازی کاترینا کیف؛ آنوشکا شارما و شاهرخ خان. این فیلم نیز با بودجه ۲۰۰ کرور روپیه از جمعه به نمایش عمومی درآمده است. اما روزبه‌روز میزان فروش فیلم کمتر و کمتر شده است.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «مادر را دل سوزد، دایه را دامن»

سایت بدون- این ضرب‌المثل یکی از پرمعناترین و عمیق‌ترین تعابیر در ادبیات فارسی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *