تقاضای اشد مجازات برای پدر کودک آزار


سایت بدون – همزمان با افشای راز یک کودک آزاری در سبزوار تحقیقات پلیسی، قضایی برای دستگیری پدر این کودک ادامه دارد.
 دانیال پسربچه ۹ ساله‌ای است که حدود ۹ ماه از سوی پدرش در یکی از روستاهای سبزوار مخفی شده و شکنجه  می‌شد. این کودک پس‌از پیدا شدن از سوی پلیس بلافاصله به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار منتقل و بستری شد اما وضعیت جسمی و روحی خوبی ندارد.
 دایی دانیال در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، گفت: خرداد امسال پدر و مادر دانیال از هم جدا شدند و دانیال به‌ حکم قاضی تحویل مادربزرگ پدری اش شد. این در حالی بوده که حکم جلب پدر دانیال به خاطر پرونده‌ای صادر و او به ۷ سال زندان محکوم شده بود اما پدرش متواری شده و نمی‌توانسته حضانت فرزند را برعهده بگیرد. پس از این ماجرا، مادر دانیال به‌دنبال حضانت فرزند خود روانه دادگاه شده و توانست از دادگاه حضانت دانیال را بگیرد، اما وقتی به سراغ فرزندش رفت هیچ رد و نشانی از او پیدا نکرد. تلاش‌های ۹ ماهه مادر دانیال و مأموران انتظامی برای پیدا کردن کودک به نتیجه نرسید. تا اینکه سرانجام چند روز پیش مأموران آگاهی نشانه‌ای از بچه گمشده در روستای نخبر از توابع شهرستان ششتمد پیدا کردند و روز شنبه مأموران، به روستا رفته و کودک را که به طرز فجیعی شکنجه شده بود پیدا کرده و به بیمارستان انتقال دادند. آثار ضرب و شتم و آزار روی تمام بدن این کودک وجود دارد و شدت صدمات وارده بسیار زیاد است.
طی تماس تلفنی با دولت آبادی سرپرست اداره بهزیستی سبزوار وی اعلام کرد بنده استعلامی بابت دستگیری از منابع انتظامی نگرفته‌ام و صحبت بنده حاکی از شنیده‌ها بوده و خود من هم طی تماس تلفنی که با خانواده دانیال داشتم متوجه شدم هنوز پدرش دستگیر نشده است.
پیرو این حادثه دادستان سبزوار دستور رسیدگی ویژه به این پرونده را به مراجع قضایی شهر ششتمد محول کرده است زیرا محل پیدا شدن دانیال در روستای نخبر از توابع این شهرستان بوده است.
مادر و دایی دانیال درخواست رسانه‌ای شدن این ماجرا را داشتند تا شاید باعث شود که چنین اتفاقاتی دوباره تکرار نشود.
آنها همچنین از بالاترین مرجع قضایی خواستند تا به دادخواهی از این مادر و فرزند دستور پیگیری و مجازات عاملان این اتفاق را صادر کرده تا پس از دستگیری به اشد مجازات برسند.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل « کار نباشه زرنگه »

سایت بدون – این ضرب‌المثل ایرانی به طنز و کنایه اشاره دارد و معمولاً زمانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *