جزییات نحوه توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌ها

سایت بدون – مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، ضوابط توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه ها را تشریح کرد.

سید حیدر محمدی، گفت: برنامه ریزی کرده ایم داروخانه‌های سراسر کشور برای اولویت‌های دوم به بعد که هنوز واکسن آنفلوانزا برای آنها توزیع نشده، از طریق سامانه تی تک اقدام کنیم.

وی افزود: داروخانه‌های ما از طریق نرم افزار مربوطه به سامانه تی تک دسترسی داشتند که از طریق رایانه شخصی خود می‌توانند وارد سامانه شوند. نام کاربری و کلمه عبور برای سامانه مذکور به کلیه مؤسسان داروخانه‌ها پیامک می‌شود. امروز از طریق مجموعه سازمان غذا و دارو و با همکاری وزارت ارتباطات، قرار شد نام کاربری و کلمه عبور به شماره همراه کل مؤسسان داروخانه‌ها پیامک شود. خواهش ما این است که مؤسسان همه داروخانه‌ها که این کلمه عبور برای آنها پیامک می‌شود، وارد سامانه TTAC.IR شوند و در بخش مربوط به داروخانه و از طریق آن بعد از توزیع واکسن آنفلوانزا، کلیه تراکنش‌های مربوط به واکسن را باید در سامانه ثبت کنند.

محمدی ادامه داد: به طوری که هم تحویل واکسن را از شرکت پخش و هم عرضه آن را به بیماران یا هموطنان با ثبت کد ملی آنها با ارائه کارت ملی در سامانه ثبت کنند. به ازای هر کد ملی و ثبت آن در سامانه، داروخانه باید یک عدد واکسن تحویل متقاضی دهد که هر نفر می‌تواند برای سه عدد واکسن اقدام کند. یعنی هر شخص می‌تواند سه کد ملی را برای یکبار ثبت کند. اگر کد ملی یکبار ثبت شد، دیگر داروخانه دیگری نمی‌تواند آن را ثبت کند.

وی با بیان اینکه امیداوریم از این طریق بتوانیم عرضه واکسن را در سراسر کشور به درستی انجام دهیم و از قاچاق معکوس آن جلوگیری کنیم، اظهار کرد: خواهش ما این است که همه داروخانه‌های سراسر کشور حتماً از طریق سامانه اقدام کنند. هر داروخانه‌ای که نام کاربری و کلمه عبور برای آن پیامک نشد، به معاونت غذا و داروی شهر مربوطه مراجعه کنند تا شماره همراهشان برای این کار فعال و پیامک برای آنها ارسال شود.

محمدی درباره فاز دوم توزیع واکسن آنفلوانزا که شامل داروخانه‌ها می‌شود، گفت: امیدواریم در هفته آینده بخش اول وارد بازار شود و تلاشمان را می‌کنیم که تا پایان مهر ماه اولین توزیع را برای اولویت دوم یعنی سالمندان بالای ۶۵ سال و کودکان بین ۵ ماه تا ۶ سال را انجام دهیم. اولویت سوم ما هم سایر افراد جامعه هستند که آنها را هم با اولویت بندی متعاقباً اعلام می‌کنیم.

محمدی، قیمت واکسن در داروخانه‌ها را ۴۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: برنامه ریزی ما برای تهیه تعداد بیشتری واکسن بود، اما به دلیل مشکلات ناشی از نقل و انتقال ارز و تحریم‌های ظالمانه به سختی توانستیم بخشی از آن را تأمین کنیم و امیدواریم بخش اول آن در این فاز، هفته آینده وارد کشور شود.

مطلب پیشنهادی

مغالطه نرخ پایه؛ چرا ما اطلاعات را گلچین می کنیم؟

سایت بدون – وقتی هم اطلاعات فردی (که مختص به فرد یا رویداد خاصی است) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *