خوراک بادمجان را چگونه بپزیم؟

مواد لازم:
بادمجان متوسط: ۴ عدد / قارچ: ۱۰۰ گرم / گوجه فرنگی متوسط: ۳ عدد
پیاز متوسط: یک عدد / رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری / روغن: به میزان لازم / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ابتدا بادمجان‌ها را خرد و سرخ می‌کنیم البته اگر بادمجان سرخ شده آماده در فریزر داشته باشید زمان پخت این غذا بسیار کمتر می‌شود. پیازها را پوست کنده، خرد کرده و درکمی روغن سرخ می‌کنیم بعد قارچ‌ها را هم خرد کرده و به پیازداغ اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم البته می‌توانیم به جای قارچ از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم.
وقتی قارچ‌ها نرم شد کمی نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و بعد ازکمی تفت دادن از روی حرارت بر می‌داریم. در یک قابلمه گوجه‌های خرد شده را در کمی روغن تفت می‌دهیم سپس خوراک قارچ و بادمجان‌ها را با کمی آب به آن اضافه کرده و درقابلمه را گذاشته و روی حرارت کم می‌گذاریم تا آب خوراک کم شده و جا بیفتد. این غذای راحت و خوشمزه را می‌توانیم با نان یا برنج سرو کنی

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «غلط انداز»

سایت بدون – غلط انداز یک اصطلاح میان شکار چیان است غلط انداز کسی است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *