در فصل بهار چگونه سالم تر شویم؟

سایت بدون -فصل بهار فرصت مناسبی است تا با رعایت برخی عادات درست در برنامه روزانه به شادابی و سلامتی بیشتری دست پیدا کنیم. از آن‌جا که فصل زمستان با کم‌تحرکی، مصرف غذاهای سنگین و بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا همراه است، در بهار، ورزش و تحرک بیشتر در کنار رژیم غذایی مناسب می‌تواند بسیار مفید و جبران‌کننده باشد. براساس گزارش اطلاع‌رسانی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، ۹عادت سالم در برنامه روزانه برای این فصل مورد اشاره قرار گرفته که رعایت آنها به پیشگیری و کاهش مشکلات ناشی از بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع دو، بیماری قلبی و حتی برخی سرطان‌ها کمک می‌کند.
چک‌آ‌پ منظم بدن
برای انجام آزمایشات و دریافت خدمات پیشگیری مانند معاینات سرطان و دیابت حتما پزشک خود را به‌طور منظم و طبق برنامه ملاقات کنید.
افزایش تحرک و نشستن کمتر
هر هفته حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت هوازی در حد متوسط داشته باشید و در کنار آن حداقل دو روز در هفته تمرینات و فعالیت‌های تقویت‌ عضلانی را انجام دهید.
آب، بهترین نوشیدنی

برای کاهش کالری دریافتی و حفظ سلامتی خود، آب را جایگزین انواع نوشابه‌ها ازجمله نوشیدنی‌های شیرین و قندی کنید.
برنامه خواب منظم
خواب کافی داشته باشید و فراموش نکنید که افراد بزرگسال به حداقل هفت ساعت خواب آرام در طول شب نیاز دارند.
ترک سیگار
ترک سیگار فاکتوری جدانشدنی از تمام توصیه‌های سلامتی است. برای موفقیت در این اقدام از مراکز بهداشتی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، کمک بگیرید.
محافظت در برابر نور خورشید
در بهار در اغلب مناطق تابش خورشید تشدید می‌شود، بنابراین ضروری است از پوشش مناسب مثل پیراهن‌های آستین بلند، کلاه لبه‌دار و عینک آفتابی مناسب به همراه ضدآفتاب مناسب و مرغوب استفاده کنید.
رعایت بهداشت دهان و دندان

این گزینه‌ هم مثل ترک سیگار از توصیه‌های پزشکی جدایی‌ناپذیر است، بنابراین برای حفظ سلامت کل بدن توصیه می‌شود حتما دو نوبت در روز دندان‌های خود را با خمیردندان حاوی فلوراید مسواک بزنید.
دنبال کردن رژیم غذایی سالم

در بهار هم مثل سایر فصل‌ها مواد غذایی سالم مانند انواع میوه‌ها و سبزی‌ها، غلات کامل، گوشت غیرفرآوری و محصولات لبنی کم‌چرب را در رژیم تغذیه‌ای روزانه خود بگنجانید.
آگاهی از سوابق پزشکی خود
اطلاعات کافی درباره سوابق پزشکی خود و خانواده‌تان کسب کرده و درباره آن با اعضای خانواده و پزشکتان گفت‌وگو کنید.

مطلب پیشنهادی

پایداری باور؛ چرا ما مقابل تغییر در عقایدمان مقاومت داریم

سایت بدون – مقاومت در برابر تغییر باور، که به اثر بازگشتی یا محافظه‌کاری مفهومی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *