سایت بدون – فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود. پالوده شیراز و کرمان معروف است. پالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو، عرقیاتی چون نسترن و یا شربت آلبالو و پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع و یا شربتی بنام شیره مخلوط کرده و مصرف میکنند.
پالوده از نوع شیرازیش در ایران و دیگر کشورها بیشتر از انواع دیگر مصرف دارد و در بسیاری از بستنی فروشیهای سنتی به فروش میرسد و عبارت از رشتههای نشاستهای یخ زده و مخلفات که در قدیمالایام به شیوه سنتی تولید میشد، اما امروز با دستگاههای ویژه و ماشینهایی با سرعت بسیار زیادتر و راحتتر تهیه میشود. فالوده کرمان نیز از طرفداران خاص خود برخوردار است.
فالوده در همه حالت ها یک خوراکی لطیف است که نمی تواند سخت باشد و دندان بشکند ، این ضرب المثل می گوید اگر بدشانسی پیش آید ،اگر بخت با آدم یار نباشد حتی همین فالوده لطیف هم می تواند باعث شکستن دندان شود.
حکایت منه💔😪
این ضربالمثل ریشه ترکی داره ک میگه گونه گترر سنگین سنان گونه سنرر فالوده دنان
این ضربالمثل ریشه ترکی داره ک میگه گلنه گترر سنگنن سنان گدنه سنرر فالوده دنان
نه خیر این ریشه ی شیرازی داره باسواد
که میگهبخت که می پره پالوده دندون میشکنه اصلا از اول فالوده یا به قول شیرازی ها پالوده مال خوده شیراز بوده ها عامو