سایت بدون – در قدیم نان گندم، بهترین نان و خوشمزه ترین آن ها حساب نمی شد
در قدیم رسم بر این بود که هر کس محصول خود را در آسیاب آرد می کرد و از نان می پخت
اما خب برای این که این محصول اگر گندم بود، به کل سال برسد
میان آرد آن ، آرد سایر غلات هم اضافه می کردند
برای همین نانی که از گندم خالص نبود یا به طور کلی از آرد غله دیگری پخته می شد
آن سفیدی و جذابیت نان گندم را نداشت
یعنی اگر حتی کسی مزه نان گندم را نچشیده باشد و فقط آن را در دست دیگران هم دیده باشد تفاوت آن را با سایر نان ها متوجه می شد
این ضرب المثل زمانی به کار می رود که بخواهند بگویند حتی اگر خودمان هم در این زمینه تجربه نداشته باشیم، از روی تجربه دیگران می توانیم بفهمیم چه چیزی درست است و چه چیزی غلط