سیده الهام حسینی؛ دختری که اولین مدال تاریخ وزنه برداری بانوان را گرفت/ برای سهمیه المپیک حاضرم جان بدهم

سایت بدون – قبل از این که به بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در قونیه اعزام شود، نوشتیم که سیده‌الهام حسینی (کاپیتان تیم ملی وزنه‌برداری بانوان) و دختران شایسته وزنه‌برداری ایران آنقدر خوب و توانمند هستند که لیاقت و شایستگی ایستادن روی سکوهای قهرمانی و کسب مدال‌های ارزشمند در عرصه‌های مختلف بین‌المللی خصوصاً این دوره از بازی‌ها را دارند. حسینی در رقابت دسته ۸۱ کیلوگرم زنان در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی علاوه بر تاریخ‌سازی با کسب یک نشان ارزشمند طلا در یکضرب و ۲ مدال برنز دوضرب و مجموع، ادعای ما را در صحنه مسابقه به دنیا ثابت کرد تا همه بدانند ما نیز از این به بعد سوای مدعی بودن در بخش مردان، جزو مدعیان اصلی کسب مدال در بخش زنان نیز هستیم.

یک ماه و نیم قبل از اعزام به قونیه آسیب دیدم
سیده‌الهام حسینی دختر تاریخ‌ساز وزنه‌برداری ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و در دسته وزنی ۸۱ کیلوگرم زنان در خصوص نحوه و نوع اعزامش و اینکه قبل از حضور در این تورنمنت گویا آسیب‌دیدگی داشته است، می‌گوید: «حقیقتاً یک تیم کامل حامی و پشت سر ما بود که توانستیم در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی افتخار کسب کنیم.
امیدوارم مدال‌آوری دختران وزنه‌برداری ایران ادامه‌دار باشد چون می‌دانم که تک تک بچه‌های تیم ملی و دختران وزنه‌برداری کشورم شایسته و لایق ایستادن روی سکوهای قهرمانی در تورنمنت‌های مختلف و معتبر هستند.
خودتان می‌دانید که من یک ماه و نیم قبل از اینکه به مسابقات اعزام شوم، از ناحیه زانو آسیب‌دیدگی داشتم.
این آسیب‌دیدگی و روند درمانی و تمریناتم طوری بود که حتی فکرش را هم نمی‌کردم بتوانم خودم را به بازی‌های همبستگی برسانم چه برسد به اینکه در فکر مدال باشم. جا دارد از زحمات دکتر انوشیروانی سرپرست فدراسیون و آقای مقامی دبیر فدراسیون که بعد از تغییرات ایجاد شده در سیستم مدیریتی علاوه بر تدارک یک اردوی عالی در قزوین، همه کار برای ما کردند تا بتوانیم در بهترین شرایط به بازی‌های همبستگی اعزام شویم، قدردانی ویژه‌ای داشته باشم. همین‌طور از سرکار خانم بابایی مربی تیم ملی بانوان باید تشکر کنم که خیلی برای ما در این مدت زحمت کشیدند.
واقعاً تلاش‌های یک تیم کامل که پشت صحنه و حامی ما بودند باعث شد تا من بتوانم اولاً به این مسابقات برسم، بعد هم صاحب مدال تاریخی در این رویداد بین‌المللی معتبر شوم.
از این بابت خدا را شاکرم و امیدوارم این روند به همین منوال ادامه داشته باشد.»

مدال‌هایم را مدیون مشاوره فنی استاد باقری هستم
اولین مدال‌آور طلایی تاریخ وزنه‌برداری زنان ایران در خصوص اینکه چقدر مشاوره‌های فنی کوروش باقری و اضافه شدن او به‌عنوان مشاور فنی تیم ملی وزنه‌برداری زنان در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی کمکش کرد تا بتواند سکوی قهرمانی را برای نخستین بار در قونیه تجربه کند، تأکید دارد: «حضور استاد کوروش باقری به‌عنوان مشاور فنی تیم ملی بانوان در کنار ما و استفاده از تجربیات ارزشمند وگرانبهای این مرد بزرگ و نامدار در عرصه مربیگری دنیا، به جرأت می‌توانم بگویم یکی از بهترین اتفاق‌هایی بود که بعد از تغییر سیستم مدیریتی و فنی فدراسیون وزنه‌برداری برای ما رخ داد.
قطعاً اگر استاد کوروش باقری و تجربیات و راهکارهایی که به ما گوشزد کردند نبود، من نمی‌توانستم اولاً با مصدومیتی که داشتم به این بازی‌های برسم، ثانیاً در زمان تمرین و مسابقه به درجه‌ای از آمادگی و تمرکز برسم تا بتوانم برای نخستین بار در تاریخ هم سکوی قهرمانی را درک کنم و هم صاحب سه مدال ارزشمند در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی شوم.
از این بابت خدا را شاکرم و قدردان تیم مدیریتی فدراسیون هستم که این فرصت طلایی را به ما هدیه کردند.
امیدوارم که من هم توانسته باشم با مدال‌هایی که گرفتم پاسخ اعتماد کادرفنی و تیم مدیریتی فدراسیون را داده باشم.»

ZOOM

فاصله زمانی مسابقات آسیایی بحرین و جهانی کلمبیا که گزینشی المپیک هم هست، خیلی کم و نزدیک به هم است.
این اتفاق برای من که هنوز آسیب‌دیدگی‌ام کامل درمان نشده، حقیقتاً سخت و سنگین است. اما بازهم هرچه کادرفنی برایم صلاح بدانند تابع نظر و اوامر آنها هستم.
تلاشم کسب بهترین نتیجه است و گرفتن سهمیه المپیک و برای آن قطعاً از جانم مایه می‌گذارم.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *