شرط ۵۰۰ میلیون تومانی برای نجات ۲ زندگی


سایت بدون – پسرجوانی که پدرش ۲۰ سال قبل از سوی دو مرد به قتل رسیده در حالی به گذشت از قصاص آنها راضی شد که ۵۰۰ میلیون تومان دیه به وی بپردازند.
۱۲ دی سال ۸۰ به‌دنبال تماس تلفنی مردی جوان مبنی بر قتل مردی میانسال به‌ نام هوشنگ، مأموران پلیس به محل حادثه رفتند. نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد هوشنگ بر اثر خفگی به قتل رسیده و دو مرد جوان که در محل حضور داشتند ضمن اعتراف به قتل دستگیر شدند.
یکی از آنها در تحقیقات گفت: هوشنگ در نزدیکی خانه ما زندگی می‌کرد؛ چند سال قبل همسرش فوت کرده و یک پسر داشت. مدتی قبل او به خواهرم پیشنهاد ازدواج داده بود اما خواهرم مخالفت کرده و جواب رد داده بود. با این حال هوشنگ دست بردار نبود و خواهرم می‌گفت به خاطر اصرار و پیگیری‌های بیش از حد وی ناراحت است و از من خواست با او حرف بزنم تا منصرف شود. به همین خاطر من به همراه شوهرخواهر دیگرم به خانه هوشنگ رفتیم اما صحبت‌های ما به بحث تبدیل شد و هوشنگ شروع به داد و فریاد کرد. برای اینکه صدای داد و فریاد او را همسایه‌ها نشنوند، من و بهمن دستمان را روی دهان او گذاشتیم. اصلاً فکر نمی‌کردیم که این کار منجر به یک جنایت می‌شود و هوشنگ به قتل می‌رسد. دستمان را که از روی دهانش برداشتیم، متوجه شدیم که نفس نمی‌کشد، با اورژانس تماس گرفتیم اما مرد میانسال جانش را از دست داده بود.
با اعتراف دو متهم جوان، آنها به بازسازی صحنه قتل پرداختند. با تکمیل تحقیقات، پرونده برای صدور حکم به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد و متهمان پای میز محاکمه به دفاع از خود پرداختند.
قضات دادگاه باتوجه به درخواست تنها اولیای دم پرونده که فرزند قربانی بود، حکم قصاص دو متهم را صادر کردند.اما با گذشت ۲۰ سال از این ماجرا متهمان در زندان ماندند و اولیای دم برای اجرای حکم حاضر نشدند.
بلاتکلیفی پرونده این دو مرد بعد از ۲۰ سال باعث شد تا واحد صلح و سازش مستقر در دادسرای امور جنایی پایتخت وارد عمل شوند و چندین جلسه صلح و سازش، تشکیل دادند که در نهایت فرزند مقتول با یک شرط راضی به گذشت از خون پدرش شد و گفت چنانچه هر کدام از متهمان ۲۵۰ میلیون تومان به من پرداخت کنند تا این پول را صرف کارهای خداپسندانه کنم رضایت می‌دهم.
اما این دو مرد که به سن میانسالی رسیده‌اند اظهار داشتند به‌دلیل اینکه سال‌ها در زندان بوده‌اند و هیچ منبع درآمدی نداشته‌اند توانایی پرداخت چنین پولی ندارند بنابراین واحد صلح و سازش دادسرای جنایی از نیکوکارانی که تمایل دارند به این دو زندانی کمک کرده و با پرداخت دیه آنها مقدمات آزادی آنها را فراهم کنند خواست تا به شعبه صلح و سازش مستقر در دادسرای امور جنایی تهران یا شعبه سوم اجرای احکام دادسرای جنایی مراجعه کنند.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «گربه تنبل را موش طبابت می‌کند»

سایت بدون – ضرب‌المثل «گربه تنبل را موش طبابت می‌کند» نمادی از وضعیت‌هایی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *