سایت بدون – پاییز، فصل تهیه ترشی است. هر سال در این فصل خیلیها بنا به ذائقهشان چند مدل از آنها را تهیه میکنند. پیشنهاد این هفته ما ترشی انار و لبو است که با داشتن رنگی بینظیر، مزه ملس و مواد در دسترس و ارزان گزینه بسیار خوبی است و حتما از خوردن آن لذت خواهید برد.
طرز تهیه
انارها را شسته، دانه کرده و کمی به آن نمک میزنیم و در ظرفی ریخته و در آن را چند ساعت کنار میگذاریم تا نرم شود. در این فاصله چغندرها را شسته و میپزیم و وقتی کمی خنک شد، پوست آنها را کنده و خردکرده یا رنده درشت میکنیم. سرکه و آب انار را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم و یک دقیقه میجوشانیم سپس دانههای انار و لبوی خردشده را به آن اضافه کرده و دو تا سه دقیقه میجوشانیم بعد قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. وقتی کمی خنک شد پودر گشنیز، پودر گلپر و سیاهدانه را اضافه کرده و هم میزنیم و در آخرین مرحله ترشی را در یک ظرف شیشهای تمیز و خشک ریخته، در آن را محکم کرده و در جای خنکی مانند یخچال میگذاریم.
موادلازم
لبو: نیم کیلو
انار: نیم کیلو
آب انار: نیم لیتر
سرکه: یک لیوان
پودر گلپر: یک قاشق غذاخوری
پودر گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
سیاهدانه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم