معلم اندیمشکی با ارثیه پدری، ۱۵۳ تبلت برای دانش‌آموزان مناطق محروم تهیه کرده است

سایت بدون – از زمان شیوع کرونا تا به حال، تصاویری از معلمانی در فضای مجازی پخش شده است که با فداکاری زیاد در حال تدریس به دانش‌آموزان هستند. همین چند روز پیش عکس خانم مریم اربابی، یکی از معلمان دلسوز و متعهد که روی تخت بیمارستان به دانش‌آموزانش درس می‌داد در فضای مجازی پخش شد؛ این خانم‌معلم سختکوش بر اثر ابتلا به بیماری کرونا از دنیا رفت اما چند روز بعد از آن ماجرا، حالا نام معلم اندیمشکی بر سر زبان‌ها افتاده که با ارثیه میلیاردی خود برای دانش‌آموزان نیازمند تبلت تهیه کرده است. فداکاری این دست معلم‌ها برای همیشه در خاطر مردم باقی خواهد ماند.
فکر کنید ارثیه میلیاردی به شما رسیده است و بعد از سال‌ها قصد خرید ماشین یا هر مایحتاج دیگری را دارید اما با دیدن شادی یک دختر هنگام دریافت تبلت برای درس‌خواندن آنقدر تحت‌تاثیر قرار می‌گیرید که مسیر ذهنی‌تان عوض می‌شود و از خیال خرید ماشین بیرون می‌آیید تا برای دانش‌آموزان نیازمند دیگر تبلت تهیه کنید.
این داستان یکی از معلمان، شهرستان اندیمشک است. حسین اسدی، معلم خیر اندیمشکی از توابع استان خوزستان، به عنوان راهبر آموزشی مناطق روستایی در اندیمشک مشغول به خدمت است. اقدامات خیرخواهانه او در طول ۲۸ سال خدمت در آموزش و پرورش بر هیچ‌کس پوشیده نیست، اما اینکه چطور شد این معلم تصمیم به خرید تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند گرفت، از زبان خودش خواندنی است. او گفته است: از ارثیه پدرم یک میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان به من رسید و قصد ‌گرفتن یک ماشین داشتم که در گفت‌وگو با یکی از مدیران مدارس قرار شد با یک دختر دانش‌آموز که مدیر مدرسه فکر می‌کرد دچار افسردگی شده است، صحبت کنم.
معلم خیر خوزستانی ادامه داد: در گفت‌وگو با این دختر دانش‌آموز متوجه شدم که به دلیل نداشتن ابزارهای هوشمند و عقب‌افتادن از درس دچار عقب‌ماندگی از تحصیل و در نتیجه افسردگی شده است؛ به همین دلیل این دانش‌آموز را به مدرسه دعوت کردم و به او یک تبلت هدیه دادم. وی در توصیف زمانی که این دختر دانش‌آموز تبلت را هدیه گرفت، گفت: این دختر به‌قدری از ‌گرفتن چنین هدیه‌‌ای شادمان و ذوق‌زده شد که من ماشین را فراموش کردم و تصمیم گرفتم همه پول‌های ارثیه پدری‌ام را برای خرید تبلت و گوشی اختصاص دهم. این معلم اندیمشکی منطقه الوار ادامه داد: پس از این تصمیم توانستم ۱۵۳ تبلت برای دانش‌آموزان مناطق محروم تهیه کنم و از ترک تحصیل تعدادی از دانش‌آموزان جلوگیری کنم و قصد دارم تا هفته آینده ۲۰۰تبلت دیگر تهیه کنم و مانع ترک تحصیل یا افت تحصیلی دانش‌آموزان شوم.
این راهبر آموزشی مناطق روستایی و عشایری با بیان اینکه کتاب‌هایی در موضوع چگونه به دانش‌آموزان مناطق محروم کمک کنیم، نوشته‌ام، از قصد خود برای ساختن چند مدرسه در مناطق کپرنشین خبر داد و اظهار کرد: خیر دیگری هم در این راه به من قول مساعدت و کمک داده است؛ درواقع پس از این کار با فردی آشنا شدم که تحت‌تأثیر کاری که انجام دادم، قصد دارد تا ساختمان چهار میلیاردی خود را بفروشد و برای ساخت مدرسه و رفع محرومیت دانش‌آموزان خرج کند. اسدی گفت: به قدری خوشحال‌‌کردن کودکان شوق‌‌انگیز است که من مطمئنم هرکسی با دیدن فیلم‌هایی که من از شادی و ذوق کودکان دارم، آنقدر تحت تاثیر قرار می‌‌گیرد که این کار خیر را آغاز می‌کند.
 تصویری امیدبخش از یک معلم دلسوز
اقدام خیرخواهانه این معلم اندیمشکی واکنش وزیر آموزش و پرورش را هم به همراه داشته است. محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگوی تلفنی با حسین اسدی گفت: معلمان خوب و زحمتکش در سراسر کشور باعث شدند تا فعالیت‌های آموزشی در دوره کرونا استمرار یابد. وزیر آموزش و پرورش با تشکر از این معلم که ارثیه پدری خود را در راستای خرید تبلت برای دانش‌آموزان روستایی اختصاص داده است، گفت: وجود شما مایه افتخار آموزش و پرورش است و شما الگویی برای همه فرهنگیان و افراد برخوردار جامعه هستید که می‌‌توانند برای رفع محرومیت دانش‌آموزان کاری کنند. حاجی‌میرزایی با اشاره به فداکاری این معلم که چند سال قبل هم هدیه معلم نمونه کشوری‌اش را به دانش‌آموزان نیازمند اختصاص داده بود، گفت: به شما افتخار می‌‌کنم و به احترام شما می‌ایستم و این گفت‌وگو را ایستاده ادامه می‌دهم. من به وجود معلمانی مانند شما که دلسوز هستند و روح معلمی را به‌طور کامل درک کرده‌اند، افتخار می‌‌کنم.

مطلب پیشنهادی

حتما باید دید/ مارمولک؛ روایت راه های رسیدن به خدا

سایت بدون – فیلم مارمولک یکی از برجسته‌ترین و محبوب‌ترین آثار سینمای ایران است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *