نزدیکترین دوست مرحوم محمد علی کشاورز درباره او چه گفت /عکس

نزدیک‌ترین دوستِ محمدعلی کشاورز در مراسم وداع با این هنرمند/ عکس

مراسم وداع با پیکر محمدعلی کشاورز، صبح امروز در محل قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد. اسماعیل شنگله، از دوستان قدیمی و بسیار نزدیک کشاورز از جمله حاضران در این مراسم بود.

سایت بدون – مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر محمدعلی کشاورز با حضور بستگان این هنرمند پیشکسوت، جمع زیادی از هنرمندان و  مدیران فرهنگی، صبح امروز (سه‌شنبه ۲۷ خرداد) در قطعه هنرمندان بهشت زهرا برگزار شد.

اسماعیل شنگله، یکی از حاضران در این مراسم بود. این بازیگر و کارگردان پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینمای کشورمان، از نزدیک‌ترین و قدیمی‌ترین دوستانِ محمدعلی کشاورز به شمار می‌آمد.

در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ خورشیدی، محمدعلی کشاورز، جمشید مشایخی، پرویز کاردان و اسماعیل شنگله، در اداره تئاتر آن زمان، به چهار تفنگدار مشهور شده بودند، چون دوستان نزدیک به یکدیگر بوده و بیشتر وقت‌شان را با هم می‌گذراندند.

اسماعیل شنگله، بازی در سریال‌ها و فیلم‌هایی چون «رعنا»، «عطر گل یاس»، «آوای فاخته»، «روزهای زندگی»، «روشن‌تر از خاموش»، «سال‌های ابری»، «دایره مینا»، «سگ‌کشی» و … را در کارنامه خود دارد. این بازیگر پیشکسوت پس از ابتلاء به سرطان و شیمی درمانی، چند سالی است که از فعالیت‌های هنری فاصله گرفته و خارج از تهران زندگی می‌کند.

اسماعیل شنگله بازیگر سرشناس و از دوستان قدیمی محمدعلی کشاورز در این مراسم حضور داشت. دوستی این دو هنرمند به بیش از ۶۴ سال پیش و سال‌های تحصیلشان برمی‌گردد. شنگله در این باره گفت: «آشنایی من با این مرحوم از ۶۴ سال پیش آغاز شد، از سال ۱۳۳۵ که هر دو برای اولین در هنرستان هنرپیشگی تهران یکدیگر را دیدیم و برحسب اتفاق، چون منزل‌ مان نزدیک بود دوست شدیم. دوستی ادامه پیدا کرد و مانند آبراهه‌ای به رودی تبدیل شد که هر دو ما را به‌دنبال خود کشاند و برد

جمشید مشایخی ، محمدعلی کشاورز ، علی نصیریان ، پرویز کاردان ، اسماعیل شنگله

کشاورز در کارنامه‌اش آثار درخشانی دارد. آثاری که دقت بالای او در انتخاب نقش‌هایش را نشان می‌دهد. شنگله در این باره گفت: «او هر کاری را به راحتی قبول نمی‌کرد و تنها در کارهای شاخص بازی کرد تا برای همیشه ماندگار بماند.»

مطلب پیشنهادی

پایداری باور؛ چرا ما مقابل تغییر در عقایدمان مقاومت داریم

سایت بدون – مقاومت در برابر تغییر باور، که به اثر بازگشتی یا محافظه‌کاری مفهومی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *