هدیه تولدی که به زندان ختم شد

سایت بدون –   مردی که متهم است پس‌از قتل پسر جوانی تلفنش را سرقت کرده و به همسرش هدیه داده است برای دومین بار محاکمه شد.
متهم پیش از این جلسه دادگاه یکبار هم در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه و به قصاص محکوم شد، اما با اعتراض او و نظر دیوان عالی کشور حکمش نقض شد چرا که متهم در هیچ مرحله از دادرسی به قتل پسر جوان اعتراف نکرده است.
رسیدگی به این پرونده از بهمن سال ۹۵ با گزارش کشف یک جسد در اتوبان خرازی آغاز شد. پس از آن مأموران بلافاصله به محل اعلام شده رفتند و معلوم شد که جسد متعلق به پسری ۳۰ ساله است که بر اثر خفگی فوت کرده است.
همزمان با شروع تحقیقات مردی به اداره پلیس رفت و خبر از ناپدید شدن پسرش داد. از آنجا که مشخصات جسد کشف شده با مشخصات پسر او مطابقت داشت این مرد برای شناسایی پسرش به پزشکی قانونی رفت و پس‌ از دیدن جسد تأیید کرد که قربانی پسرش است.
تحقیقات ادامه داشت تا اینکه پس از گذشت ٨‌ ماه مشخص شد موبایل مقتول که در زمان جنایت به سرقت رفته بود فعال شده است. مأموران در جریان بررسی‌های تخصصی به زن جوانی رسیدند که موبایل مقتول را در اختیار داشت. او دستگیر شد اما در اظهاراتش مدعی شد که تلفن همراه را از همسرش محمود به‌عنوان هدیه تولد گرفته است.
این اظهارات موجب شد تا شوهر این زن که در غرب تهران مسافرکشی می‌کرد دستگیر شود. بررسی پلیس ثابت می‌کرد که محمود روز حادثه در خیابان محل سکونت مقتول حضور داشته و چند ساعت بعد هم گوشی مقتول در محدوده شهرک اکباتان خاموش شده بود که ردزنی‌ها و بررسی‌ دوربین‌های مداربسته مشخص کرد مردمسافرکش در همان ساعت در آن منطقه بوده است.
با این حال متهم از همان ابتدا منکر هرگونه اتهامی شد و به مأموران گفت: من اصلاً مقتول را نمی‌شناسم. من سال‌هاست در غرب تهران مسافرکشی می‌کنم و اکثر شب‌ها هم در ماشین خودم می‌خوابم. یک روز در حال تمیز کردن ماشینم بودم که یکدفعه زیرصندلی ماشینم یک گوشی موبایل پیدا کردم.
 سیم‌کارت داخلش نبود و من هم با این خیال که گوشی متعلق به یکی از مسافرانم بوده، آن را خاموش کردم و بعد از چند‌ ماه وقتی دیدم صاحبش پیدا نشد آن را به همسرم هدیه دادم اما از بخت بدم همه شواهد علیه من بود. این در حالی بود که پدر و مادر مقتول برای متهم درخواست قصاص کردند.
با این حال کیفرخواست علیه متهم صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. اما متهم با رد اتهام قتل گفت: من هیچ قتلی مرتکب نشدم و بی‌گناه در بازداشت هستم. گوشی تلفن همراه مقتول را در ماشینم پیدا کردم.
با این حال متهم به قصاص محکوم شد اما به حکم صادره اعتراض کرد و دیوان عالی کشور پس از بررسی پرونده اعتراض را مورد قبول قرار داد و رأی صادره را نقض کرد. پرونده این بار در شعبه ۵ دادگاه کیفری استان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت و متهم بار دیگر محاکمه شد و با تکرار ادعاهای قبلی اش عنوان کرد: من مسافرکشم قاتل نیستم. مدت‌هاست در زندان هستم در حالی که گناهی مرتکب نشدم.
وکیل مدافع متهم نیز گفت: موکل من شرایط بسیار سختی دارد او مدت‌هاست در زندان است و از ابتدای پرونده نیز قتل را انکار کرده به‌جز گوشی هیچ مدرکی برای رد اظهارات موکل من وجود ندارد. بنابراین درخواست برائت موکلم را دارم.
با پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «پول است نه جان است که آسان بتوان داد»

سایت بدون – این ضرب‌المثل یکی از نمونه‌های گویای فرهنگ عامه است که نشان‌دهنده رویکرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *