همه آنچه باید درباره قرعه‌کشی مقدماتی یورو ۲۰۲۰ بدانید

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/96/UEFA_Euro_2020_Logo.svg/1200px-UEFA_Euro_2020_Logo.svg.png
سایت بدون -قرعه‌کشی مرحله مقدماتی یورو ۲۰۲۰ یازدهم آذر در دوبلین، پایتخت جمهوری ایرلند برگزار می‌شود. ۵۵ تیم حاضر در اروپا به ۱۰ گروه تقسیم می‌شوند؛ گروه‌های اول تا پنجم پنج تیمی و گروه‌های ششم تا دهم شش تیمی خواهند بود.
تیم‌ها بر اساس عملکردشان در لیگ ملت‌های اروپا رتبه‌بندی می‌شوند. تیم‌های صعودکرده به مرحله نیمه‌نهایی لیگ ملت‌ها در دسته‌ای جداگانه و در گروه‌های اول تا چهارم قرار می‌گیرند که پنج تیمی هستند و این یعنی آنها هشت بازی مقدماتی دارند؛ به این ترتیب دو روز فیفای آزاد دارند و می‌توانند در خرداد آینده مرحله پایانی لیگ ملت‌ها را برگزار کنند.
تیم‌های پنجم تا دهم لیگ ملت‌های اروپا نیز سرگروه گروه‌های پنجم تا دهم خواهند بود. تیم‌های یازدهم تا بیستم در سید دو، تیم‌های بیست و یکم تا سی‌ام در سید ۳، تیم‌های سی و یکم تا چهلم در سید ۴، تیم‌های چهل و یکم تا پنجاهم در سید ۵ و تیم‌های پنجاه و یکم تا پنجاه و پنجم در سید ۶  قرار می‌گیرند. برای اینکه ۱۲ تیم کشورهای میزبان شانس صعود از گروه به‌عنوان صدرنشین یا تیم دوم را داشته باشند، حداکثر دو تا از ۱۲ کشور آذربایجان، دانمارک، انگلیس، آلمان، مجارستان، ایتالیا، هلند، جمهوری ایرلند، رومانی، روسیه، اسکاتلند و اسپانیا در یک گروه قرار می‌گیرند. به دلیل مسائل و درگیری‌های سیاسی امکان همگروه شدن این تیم‌ها با هم وجود ندارد: ارمنستان با آذربایجان، جبل الطارق با اسپانیا، کوزوو با بوسنی و هرزگووین، کوزوو با صربستان و اوکراین با روسیه.
از میان تیم‌هایی که احتمال بروز زمستان سخت در آنها وجود دارد حداکثر دو تا در یک گروه قرار می‌گیرند: بلاروس، استونی، جزایر فارو، فنلاند، ایسلند، لتونی، لیتوانی، نروژ، روسیه و اوکراین.
حداکثر یک جفت از تیم‌هایی که نسبت به دیگر کشورها از نظر مسافت دور محسوب می‌شوند، در یک گروه قرار می‌گیرند: آذربایجان با جبل‌الطارق، ایسلند و پرتغال؛ ایسلند با ارمنستان، قبرس، گرجستان و رژیم صهیونیستی؛ قزاقستان با آندورا، انگلیس، فرانسه، جزایر فارو، جبل‌الطارق، ایسلند، مالت، ایرلندشمالی، پرتغال، جمهوری ایرلند، اسکاتلند، اسپانیا و ولز.

مطلب پیشنهادی

حتما باید دید/ بابل؛لایه های زیرین ارتباطات انسانی

سایت بدون – فیلم بابل (Babel) محصول سال ۲۰۰۶، به کارگردانی الخاندرو گونزالس اینیاریتو، یکی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *