هند خطرناک‌‌ترین کشور برای زنان است

سایت بدون -کشورهایی نظیر پاکستان، سوریه، یمن، نیجریه، عربستان، سومالی و آمریکا در رده‌های بعدی قرار دارند

تحقیقی جدید نشان می‌دهد که هند به دلیل خطر بالای تحت تعرض جنسی همراه با خشونت قرار گرفته و شرایط شبه‌‌برده‌داری، خطرناک‌ترین کشور برای زنان محسوب می‌شود. اگرچه تجاوز به زنان و سپس قتل آنها همواره یکی از معضلات بزرگ زنان در جامعه هند به شمار می‌آمده است اما در سال‌های اخیر، شاهد جنجالی‌های زیادی در این مقوله بوده‌ایم که مورد اخیر آن، تجاوز گروهی به ۴ فعال مدنی در این کشور بود که بیش ازپیش نگرانی‌ها را در مورد خشونت علیه زنان در جامعه هند و نادیده گرفته‌شدن این موضوع از طرف دولت افزایش داد.
بنیاد تامپسون رویترز در گزارشی که روز سه‌شنبه منتشر کرد، از ۵۵۰ کارشناس در مورد مسائل زنان سوال شده بود که نتایج نشان می‌داد کشور هند خطرناک‌ترین کشور در زمینه خشونت جنسی علیه زنان و همچنین قاچاق انسان برای کارهای روزمره، کار اجباری، ازدواج اجباری و برده‌داری جنسی است. همچنین هند خطرناک‌ترین کشور جهان در زمینه سنت‌های فرهنگی دارای تاثیر منفی نسبت به زنان شناخته‌شده است و وضع زنان در این کشور را به خاطر سنت‌های فرهنگی تبعیض‌آمیز و غیرانسانی مانند اسیدپاشی،  ازدواج کودکان و شکنجه جسمی آنها بسیار اسفبار توصیف کرده است.
۷‌سال پیش در تحقیقی شبیه به تحقیق کنونی، هند چهارمین کشور خطرناک برای زنان تشخیص داده شده بود که با افزایش تعداد تعرض‌ها و خشونت‌های بی‌سابقه علیه زنان در سال‌های اخیر، این کشور را به رتبه اول این موضوع ناخوشایند رسانده است. مشکلات مربوط به خشونت و تجاوز به زنان در ‌سال ۲۰۱۲ برای نخستین‌بار به‌طور گسترده جنجال‌برانگیز شد، پس از آن‌که یک دانشجوی زن جوان در دهلی توسط تعدادی مرد در یک اتوبوس به صورت دسته‌جمعی مورد تجاوز قرار گرفته و سپس به قتل رسید.
بنیاد تهیه‌کننده گزارش البته گفته است که این نتیجه بسیار با جریان MeToo# در ارتباط بوده و افزایش آگاهی نسبت به تعرضات و بدرفتاری‌های جنسی در ‌هالیوود که در اواخر ‌سال ۲۰۱۷ و اوایل ‌سال ۲۰۱۸ میلادی خبرساز شده، تاثیر زیادی در ورود ایالات متحده به این فهرست داشته است. براساس این تحقیق، ایالات متحده در زمینه خشونت علیه زنان ازجمله تجاوز، بدرفتاری جنسی، اجبار به رابطه جنسی و نبود دسترسی به عدالت در پرونده‌های تجاوز رقابت تنگاتنگی با سوریه برای قرارگرفتن در رتبه سوم داشته و درموضوع خشونت‌های غیرجنسی علیه زنان نیز در رتبه ششم قرار می‌گرفت اما درنهایت رتبه دهم این فهرست را به دست آورد.
در تحقیق مشابهی که ۷‌سال پیش توسط همین موسسه انجام شد، کشورهای افغانستان، جمهوری دموکراتیک کنگو، پاکستان، هند و سومالی به ترتیب خطرناک‌ترین کشور‌ها برای زنان تشخیص داده شدند. رهبران جهان ۳‌سال پیش توافق کردند که تا ‌سال ۲۰۳۰ خشونت و تبعیض علیه زنان و دختران را به مقدار قابل توجهی کاهش دهند که آنها نیز زندگی آزادانه‌ای داشته و بتوانند همانند مردان در فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی حضور پیدا کنند اما با وجود همه تلاش‌ها، برآورد می‌شود که از هر ۳ زن در جهان، یک‌نفر در طول زندگی خود مورد خشونت جسمی یا جنسی قرار می‌گیرد.
ازدواج کودکان هنوز هم در جهان بیداد می‌کند و ۷۵۰‌میلیون زن و دختر قبل از رسیدن به سن ۱۸سالگی مجبور به ازدواج شده‌اند که به بارداری در نوجوانی منجر می‌شود که خود خطرات غیرقابل انکاری برای سلامت این زنان کم‌‌سن‌و‌سال و به خطرانداختن تحصیل و فرصت‌های آنان دارد.
براساس این تحقیق، خطرناک‌ترین کشورها برای زنان به ترتیب زیر هستند:
هند، افغانستان، سوریه، سومالی، عربستان‌سعودی، پاکستان، جمهوری دموکراتیک کنگو، یمن، نیجریه و ایالات متحده.

مطلب پیشنهادی

پایداری باور؛ چرا ما مقابل تغییر در عقایدمان مقاومت داریم

سایت بدون – مقاومت در برابر تغییر باور، که به اثر بازگشتی یا محافظه‌کاری مفهومی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *