۶
۱) میوههای لکدار و خراب را نخرید زیرا مشخص است مدتها از زمان چینش این نوع میوهها از بوته یا درخت گذشته و ارزش غذایی آنها به شدت پایین آمده است.
2)
دنبال میوههای خیلی درشت نباشید. میوههایی با اندازه طبیعی بخرید. برای
درشت شدن میوهها از کود و سم بیشتری استفاده میشود. میزان نیترات که
مادهای سرطانزاست در کود و سموم شیمیایی بالاست. میوه و سبزیجات حاوی
نیترات هم بزرگترند هم تیره و کدر.
3) میوههایی که بریدگی و شکستگی دارند را کنار بگذارید. اکسیداسیون باعث کاهش ارزش غذایی در این میوهها شده است.
4)
میوههای فصلی بخرید و از خرید میوههای انباری اجتناب کنید. میوههای
انباری کال چیده میشوند و ارزش غذایی آنها بسیار پایین است.
5) تا جای ممکن از محصولات گلخانهای استفاده نکنید زیرا در معرض نور خورشید نبودهاند و ویتامین کمتری دارند.
6)
گرچه میوههای صادراتی یا گلخانهای زیباترند اما اصلاح ژنتیکی آنها سبب
تغییر فلور روده و مقاوم شدن بدن به آنتیبیوتیکها میشود.