٢۵ کتاب پرفروش تاریخ کدام ها بودند؟

https://www.incimages.com/uploaded_files/image/970x450/books2-pano_22618.jpg

سایت بدون -«آنتوان دو سنت اگزوپری» نویسنده‌ فرانسوی برای نوشتن «شازده کوچولو» ۶ ماه وقت گذاشت، اما سال‌هاست که علاوه بر ترجمه‌های مختلف در جهان، در گونه‌های متعدد نمایشی، تصویری و صوتی اجرا و ارایه شده است. از این رمان سالانه بیش از ٢میلیون نسخه در دنیا به فروش می‌رسد و این روند همچنان ادامه دارد. پایگاه تی‌سی‌تایمز نوشته: «داستان دو شهر» اثر معروف «چارلز دیکنز» با فروش ۲۰۰‌میلیون نسخه در صدر فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان جای گرفته است. درحالی‌که بسیاری کتاب «انجیل» را پرفروش‌ترین کتاب تاریخ می‌دانند، اما این کتاب مقدس در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان جای ندارد، چراکه معمولا به صورت رایگان به افراد داده می‌شود و فروخته نمی‌شود.
در این فهرست «داستان دو شهر» رمان معروف نوشته «چارلز دیکنز» با فروش ۲۰۰‌میلیون نسخه تا به به امروز صدرنشین است. چارلز دیکنز وقتی «داستان دو شهر» را نوشت، یکی از محبوب‌ترین و برجسته‌ترین نویسنده‌های جهان بود. این کتاب کلاسیک ترکیبی استادانه از تعلیق، طنز، توصیف‌های معنادار، شخصیت‌های ترسناک و رویدادهای عاشقانه است که همگی با در کنار هم قرار گرفتن به خوبی شرایط جامعه آن زمان فرانسه را نمایش می‌دهند. این کتاب به رویدادهای اجتماعی و سیاسی در دو شهر پاریس و لندن پیش از انقلاب فرانسه در نیمه دوم قرن ۱۸ میلادی می‌پردازد.
«داستان دو شهر» نخستین‌بار در سه جلد و در نیمه‌های قرن ۱۹میلادی منتشر شد. «ارباب حلقه‌ها» نوشته «جی.آر.آر تالکین» با فروش ۱۵۰‌میلیون نسخه‌ای جایگاه دوم پرفروش‌ترین کتاب‌های تاریخ را به خود اختصاص داده است. این رمان فانتزی قرن بیستمی نشان می‌دهد که چگونه قهرمانان کوچک می‌توانند بزرگترین کارها را انجام دهند. این رمان بلند که معمولا به صورت سه‌جلدی منتشر و به اشتباه سه‌گانه خوانده می‌شود، تاکنون منبع الهام ساخت چندین اقتباس سینمایی موفق نیز بوده است.
«شازده کوچولو» نوشته «آنتوان دو سنت اگزوپری» که نخستین‌بار سپتامبر ‌سال ۱۹۴۳ در نیویورک منتشر شد نیز براساس این گزارش تاکنون ۱۴۰‌میلیون نسخه فروش داشته است. این داستان به بیش از ۱۷۰ زبان دنیا ترجمه شده و دو اپرا، یک فیلم موزیکال و یک مجموعه تلویزیونی انیمیشن با اقتباس از آن ساخته شده است. «شازده کوچولو» رمانی کوتاه است، اما «کتاب قرن بیستم» لقب گرفته و هنوز هم یکی از پرفروش‌ترین آثار جهان شمرده می‌شود.
در رتبه‌های بعدی پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان نیز این آثار قرار گرفته‌اند:
«آلیس در سرزمین عجایب» نوشته «لوئیس کارول»
«رویای تالار سرخ» نوشته «کائو ژوکین»
«سپس هیچ‌کدام باقی نماندند» نوشته «آگاتا کریستی»
«شیر، کمد و جادوگر» نوشته «سی. اس. لوئیس»
«او: تاریخ یک ماجراجویی» نوشته «اچ. رایدر هگرد»
«رمز داوینچی» نوشته «دن براون»
«ماجراهای پینوکیو» نوشته «کارلو کلودی»
«ناطور دشت» نوشته «دی.جی سلینجر»
«کیمیاگر» نوشته «پائولو کوئلیو»
«هری پاتر و هدیه‌ها مرگبار» نوشته «جی.کی رولینگ»
«قدم‌هایی به سوی سمت» نوشته «الن. جی وایت»
«هایدی» نوشته «یوهانا اشپیری»
«کتاب عام کودک و پرستاری کودکان» نوشته «بنجامین اسپاک»
«آن در گرین گیبلز» نوشته «لوسی ماد مونتگمری»
«زیبای سیاه» نوشته «آنا سیول»
«نام گل سرخ» نوشته «اومبرتو اکو»
«تار شارلوت» نوشته «ای بی وایت»
«گزارش‌هایت» نوشته «شر‌هایت»
«داستان پیتر ربیت» نوشته «بتریکس پاتر»
«جاناتان مرغ دریایی» نوشته «ریچارد باخ»

مطلب پیشنهادی

پایداری باور؛ چرا ما مقابل تغییر در عقایدمان مقاومت داریم

سایت بدون – مقاومت در برابر تغییر باور، که به اثر بازگشتی یا محافظه‌کاری مفهومی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *