پلومکزیکی ؛یک پیشنهاد عالی برای سفره شما

مواد لازم: 
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم / برنج ترجیحا ایرانی و معطر: ۲ پیمانه / پیاز متوسط: ۲ عدد / پودر سیر: یک  قاشق‌غذاخوری / گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد / جعفری: ۱۰۰ گرم / نخودفرنگی: ۱۰۰ گرم / ذرت: ۱۰۰ گرم / رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری / روغن: به میزان لازم / نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم


گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و به صورت قلقلی درآورده یا ساده سرخ می‌کنیم. پیاز دیگر را خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شود. پوست گوجه‌ها را گرفته، رنده می‌کنیم و به پیاز اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم. رب گوجه را هم اضافه کرده و بعد از چند دقیقه تفت دادن نخود فرنگی نیم پز، ذرت پخته، پودر سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و تفت می‌دهیم و در نهایت جعفری شسته و خرد شده و گوشت را هم اضافه می‌کنیم و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم. برنج را که یک ساعت با آب و کمی نمک خیس کرده ایم، پخته و آبکش می‌کنیم. در قابلمه‌ای مناسب ته دیگ دلخواه را گذاشته و برنج را که کاملا با مواد مخلوط کرده ایم در آن ریخته و دم می‌کنیم. وقتی پلو آماده شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با سالاد سرو می‌کنیم. 

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *