۱۰ تمرین برای تقویت حافظه شما/ دیگر یادم نمی رود

سایت بدون- تقویت حافظه ممکن است! حافظه ظرفیت مغز ما برای ذخیره و تجزیه و تحلیل اطلاعات به منظور بازیابی آنها در آینده است. گاهی اوقات حافظه ما دچار تزلزل می شود … و ما این تصور را داریم که پیری به سراغمان می آید. اما نترسید، می توانید حافظه خود را در هر سنی تمرین دهید! در اینجا چند نکته را ما به شما یاد می دهیم.

۱٫ مدیتیشن

مدیتیشن به مرتب کردن افکارمان کمک می کند. طبق مطالعه ای در دانشگاه کالیفرنیا، مدیتیشن مشکلات تمرکز را کاهش می دهد و توانایی به خاطر سپردن را بهبود می بخشد. با این حال، برای اینکه این واقعاً مؤثر باشد، باید مراقبه را با جدیت تمرین کنید. برنامه‌های مدیتیشن در دسترس هستند که می‌توانند به شما کمک کنند تا وارد روال عادی شوید.

۲٫ بازی کنید

بازی‌هایی مانند اسکرابل، شطرنج و بازی‌های با ورق، محرک مناسبی برای تمرکز و مهارت‌های به خاطر سپردن هستند. بازی های زیادی برای تمرین حافظه و مغز برای کودکان و بزرگسالان وجود دارد که حیف است هیچ کدام از آنها را بازی نکنید! همچنین، اگر همبازی ندارید، همیشه می توانید به جدول کلمات متقاطع یا سودوکو بازگردید.

۳٫ بخوانید و دوباره بخوانید

خواندن فعالیت فوق العاده مغز است. در واقع، خواندن باعث حفظ و حتی بهبود عملکرد حافظه شما می شود. فقط یاد گرفتن چیزها از روی قلب کافی نیست. شما باید واقعا آنها را درک کنید. برای اینکه مطالب را به خوبی حفظ کنید، باید دوباره بیان کنید، با صدای بلند توضیح دهید و از خواندن مجدد آنها تا زمانی که واقعا مطالب را نفهمیده اید ، دست برندارید

۴٫ عکاسی با چشم

۶۵ درصد از مردم بیش از هر چیز از حافظه بصری خود استفاده می کنند. مغز مانند دوربین عمل می کند و کلمات را با تصاویر مرتبط می کند تا آنها را بهتر به خاطر بسپارد. حافظه بصری را می توان با ابزارهای یادمانی تقویت کرد و یک ایده یا کلمه را با یک تصویر مرتبط کرد.

۵٫ فعالیت بدنی ورزش

باعث افزایش جریان خون به مغز و در کنار آن چابکی ذهنی ما می شود. برای افراد مسن، نشان داده شده است که ورزش منظم از دست دادن حافظه را کاهش می دهد. ورزش به ظرفیت های شناختی ما کمک می کند، به ویژه حافظه فضایی. پس دویدن، پریدن، دوچرخه سواری را در نظر بگیرید! شاهد بهبود عملکرد فکری خود خواهید بود.

۶٫ سالم بخورید

یک رژیم غذایی سالم و متعادل نقش مهمی در عملکرد مغز ما دارد. غذاهای غنی از امگا ۳ مانند سالمون، شاه ماهی یا قلیه ماهی برای تقویت فعالیت مغز ما مفید هستند. قهوه همچنین می تواند غلظت ما را افزایش دهد، اما مصرف آن باید معقول باقی بماند.

۷- خوب بخوابید

خواب خوب و آرام برای فعالیت مغز ضروری است. در شب، نورون های ما اطلاعاتی را که در طول روز دریافت کرده ایم سازماندهی و طبقه بندی می کنند. بنابراین خوب خوابیدن برای بهبود حافظه ضروری است.

۸٫ هر روز تمرین کنید

سخت کردن کار حافظه و انجام کارها بدون ابزار کمکی حافظه مثل یادداشت یا تلفن همراه اغلب به ما کمک می کند تا چیزهای بیشتری را به خاطر بسپاریم. مانند ورزش است: اگر ورزش روزانه را حفظ نکنید، چابکی خود را از دست می دهید. نمونه ای از آموزش روزانه این است که سعی کنیم قرارهای خود را بدون اینکه همیشه به زنگ تلفن همراه خود متوسل شویم به خاطر بسپاریم.

۹٫ تمرینات را انجام دهی

د تمرینات هدفمندی آنلاین برای تحریک و برانگیختن حافظه ما وجود دارد. یک استراحت کوتاه از محل کار به ما این امکان را می دهد که در حین کار کردن با مغزمان آرامش داشته باشیم. این تمرین‌های کوچک و اغلب سرگرم‌کننده به اتصال مجدد نورون‌ها کمک می‌کنند و همه یادگیری را در طول زمان تسهیل می‌کنند.

۱۰٫ از استرس دوری کنید

استرس خاطرات را می ترساند، در حالی که آرامش باعث تمرکز و به خاطر سپردن بهتر می شود. بنابراین باید سعی کنیم از استرس دوری کنیم، خوب نفس بکشیم و افکارمان را کنترل کنیم تا تمرکز و حافظه بالایی داشته باشیم. مدیتیشن می تواند تمرین خوبی برای کمک به کاهش استرس باشد، حتی اگر گهگاهی آن را انجام دهید.

منبع: ام اس ان

در همین ارتباط بخوانید

روش هایی برای آن که به جنگ فراموشی بروید

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «کارکردن خر و خوردن یابو»

سایت بدون – ضرب‌المثل «کار کردن خر و خوردن یابو» به وضعیتی اشاره دارد که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *