۴ ماده طبیعی رقیق‌کننده خون

سایت بدون -هرچند مواد غذایی رقیق‌کننده خون شدت عملکرد داروهای شیمیایی را ندارند، اما مصرف مقادیر بیشتر این مواد غذایی می‌تواند به کاهش ریسک ایجاد لخته کمک کند. مواد غذایی زیر رقیق‌کننده‌های طبیعی خون هستند:
 فلفل تند
فلفل تند سرشار از یک اسید طبیعی به نام سالیسیلات – رقیق‌کننده طبیعی خون – است. اگر این نام برای شما آشناست، دلیلش این است که آسپرین از نسخه مصنوعی این اسید ساخته می‌شود. اگر از دوستداران غذاهای تند هستید همزمان با تقویت گردش خون و کاهش فشار خون، ریسک تشکیل لخته را نیز کاهش می‌دهید.
 دانه‌های آفتابگردان
دانه‌های آفتابگردان منبع غنی از ویتامین E هستند. کارشناسان می‌گویند ویتامین E به طور طبیعی خون را رقیق می‌کند. سایر منابع خوب این ویتامین ارزشمند عبارتند از بادام، فندق، اسفناج، برگ چغندر، شلغم، کلم پیچ و جعفری. ویتامین E به صورت مکمل نیز در دسترس است، اما قبل از مصرف آن باید با پزشک خود صحبت کنید، بخصوص اگر داروهای ناباروری مصرف می‌کنید.
 زردچوبه
کورکومین عنصر فعال در زردچوبه، مسؤول مبارزه با التهاب است و همین عنصر عامل قابلیت این ادویه طلایی در کاهش خطر ابتلا به لخته‌های خون نیز هست. مطالعه منتشر شده در مجله بیوشیمی و بیولوژی مولکولی نشان داد مصرف روزانه دوزی از زردچوبه می‌تواند به افراد در جلوگیری از ایجاد لخته کمک کند. به یاد داشته باشید تاثیر زردچوبه به اندازه‌ای است که در صورت مصرف داروهای رقیق‌کننده خون، قبل از مصرف این ادویه باید با پزشک خود مشورت کنید.
 زنجبیل
حتما می‌دانید که زنجبیل یک ضد‌التهاب طبیعی فوق‌العاده است. اما شاید ندانید که طعم تند این ادویه خوشمزه فایده دیگری برای سلامت ما دارد و آن تاثیر این طعم تند بر کاهش خطر تشکیل لخته‌های خون است. زنجبیل نیز منبع خوبی از اسید سالیسیلات بوده و مصرف مقادیر بیشتر آن به صورت خشک یا تازه به جلوگیری از تشکیل لخته کمک می‌کند. 
منبع:

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *